Jesteś tu: Telemagazyn -> Forum -> Komentarze do programów -> M jak miłość

Kategoria: Komentarze do programów

Wątek: M jak miłość

• Wiadomość usunięta przez moderatora
  • ...jezu kiedy sie skończy (gość)

2012-03-30 16:44:25

usuńcie ten serial bo go nie lobię pokażcie coś innego rodziny w bloku jak żyją z 400 zł mają 8 dzieci
  • ...były fan (gość)

2012-03-20 21:12:55

to już głupie ja wolą książki czytać i nic nie wymyślą jak było dawniej szkoda czasu no jest wiosna cze ba czytać i spacery a nie seriale
  • wiocha (gość)

2012-03-20 17:18:26

marcin to zboczeniec napewno zgwałco zosię!
  • sandra (gość)

2012-02-28 17:07:06

a;le brednie jak Marcie się znowu nie uda z Andrzejem przestaje oglądać:)podobno się rozstaną może na chwile bo budzyn gra w tvn jak tam skończy to tu wróci
  • ... (gość)

2012-02-28 01:17:47

Goska to egoistyczna pijawka, a do tego wredna.
  • ...fanka (gość)

2012-02-27 14:47:37

Marta dowie sie o zdradzie Andrzeja, wyrzuci go z domu ;)
  • ... (gość)

2012-01-25 09:49:46

a to może zbliża się już koniec m jak milość?? proszę pilne!
  • ... (gość)

2012-01-24 21:02:55

Tleniona Gocha to jakas paranoiczka.
  • a (gość)

2012-01-24 15:59:04

A dlaczego w odcinku 886 jest data 31.01.2012 i w 887 ta sama ?
  • gość (gość)

2012-01-16 22:04:42

Wiem co będzie w ostatnim odcinku .... wszyscy przyjadą na koncert Ewy ,, nowej aktorki '' okaże się że piosenkarka nie dojechała wszyscy nie wiedzą co robić w końcu przyjeżdża zespół ,, Fil '' no i oni śpiewają i będzie napis koniec ..... To studio mojego tatusia
  • gość (gość)

2012-01-16 22:01:23

m jak mdłość
  • Wpis zgłoszony do moderacji
  • Wpis zgłoszony do moderacji
  • AaAa (gość)

2012-01-02 19:18:30

całkiem, całkiem...heh;)
    niektóre odcinki są nudna, ale ogólnie to lubię ten serial;))
  • ...mała (gość)

2011-12-30 21:18:19

moda na sukses2
  • ... (gość)

2011-12-19 20:51:42

Po kiego Markowi bron?!
  • Polina and justin... (gość)

2011-12-11 17:20:19

Ja mam 17lat i moj chlopak18 bardzo lubimy serial m jak miłość.
  • adziul2@...

2011-12-06 17:49:57

Ten "serial" to totalne nieporozumienie... Dzięki niemu Polska kinematografia osiągnęła całkowite dno i już się z niego nie podniesie.
  • ...W malinowym chruśniaku ,przed ciekawych wzrokiem zapodziani pogłowy ,przez dł (gość)

2011-11-29 13:01:40

W malinowym chruśniaku ,przed ciekawych wzrokiem zapodziani pogłowy ,przez długie godziny zrywaliśmy na oślep skrawione ich sokiem .bąk złośnik huczał basem . jakby straszył kwiaty,rdzawe guzy na słońcu wyggrzewał liść chory,złachmaniany pajęczym skrzyły się wisiory ,i szedł tyłem na grzbiecie jakiś żuk kosmaty.Duszno było od malin , któreś szepczęć ,rwała ,Aszept nasz tylko wówczas nacichał w ich woni , gdym wargami wygarniał z podanej mi dłoń owoce , przepojowe wonią twego ciała . I stały się maliny pani haninarzedziem piesztoty tej pierwszej ,tej zdziwionej ,kóra w całym niebie nie zna innych upojeń, oprócz samej siebie ,I chce się wcięż powtarzać dla własnej dziwoty .I nie wiem jak się stało ,w którym okamgnieniu ,żeś dotknęła mi wargę spoconego czaoła , porwała twoje dłonie -oddałeś w skupieniu , A chruśniak malinowy trwał wciąż dookoła.hania mostowiak
  • Mati (gość)

2011-11-21 20:46:02

Wpadłeś jak Hanka w kartony, ten serial jest śmieszny.
  • lola (gość)

2011-11-08 20:31:49

ta baska jest wstretna traktuje ta anke jak smiecia
  • ...asia (gość)

2011-11-08 16:40:27

Nie przesadzajcie, ona juz dawno sie wypaliła, musze przyznac, że od początku ogladam ten film i to co kiedys, a teraz prezentowała Kozuchowska dawało wiele do życzenia, nie ma nic na siłę.
    Dawno było widac, że gra na siłę, mało jej było w serialu i taka nieświerza często...
    Więc zachowanie na planie odbija się na roli, ja to dostrzegłam w niejednym odcinku.
    Nie płakac nie ma za czym i z nikim:)
    Dajcie spokuj, juz duzy szum o NIC naprawdę!
  • ... (gość)

2011-11-07 20:55:24

Rach-ciach, Hanke w piach!
  • ...gmj (gość)

2011-11-07 18:29:24

Co my bez tej Hanki poczniemy... *RIP*
  • KRISTOF (gość)

2011-11-01 18:16:02

Odc.862 Budzyński rozmawia z Łukaszem o trudnych stronach miłości... 7iO6FKj1Q97 A sam dostaje list od Agnieszki, w którym
    Olszewska zapowiada, że na dłuższy czas znika - i nie chce komplikować mu życia. Z kolei Werner zmusza wspólnika, by tuż po świętach wyjechał do kancelarii w Berlinie, czym rujnuje jego urlopowe plany. Rodzina Mostowiaków szykuje się do Wielkanocy. Mateusz rozkręca nowy biznes - i sprzedaje pisanki malowane przez siostry i Kasię w sklepie Kwaśniakowej. Tymczasem Hanka wraca z Anną z Suwałk. Tuż przed Grabiną, Mostowiakowa gwałtownie hamuje, żeby wyminąć dziecko, które wbiegło na jezdnię. Po uderzeniu w głowę, z pozoru niegroźnym, Hanka szybko traci przytomność. A gdy Marek dociera do szpitala, jego żona już nie żyje...
    Odc. 863 Mijają dwa miesiące od śmierci Hanki. 7iO6FKj1Q97 Przyjaciele,
    zwłaszcza Kasia, robią wszystko, by wspierać Mostowiaków, a Jarek proponuje Uli i Natalce wspólny wyjazd nad morze. W Grabinie zjawia się także Grażyna, która zapewnia Marka o swojej przyjaźni. Tymczasem Anna przekazuje dzieciom prezenty, które mama kupiła dla nich w dniu wypadku. Przyjazd Gruszyńskiej wywołuje skrajne emocje, Barbara oskarża ją o to, że przyczyniła się do śmierci Hanki. Paweł pomaga Irkowi uporać się z zaległościami w księgowości - pod nieobecność Kuby, firma ma problemy finansowe. Tymczasem Mirka wyznaje Podleśnemu, że jej związek z Jankowskim się rozpada. A Irek, po tym, jak Sandra wyjechała bez słowa wytłumaczenia, postanawia odnowić ich romans i namiętnie dziewczynę całuje. Piotrek broni pracę magisterską. Nowym tytułem od razu chwali się przed Marią, a na Deszczowej Kinga organizuje dla męża imprezę - niespodziankę. W Gródku znów pojawia się Weimann. Dziękuje Marii za pożyczkę, dzięki której jego córka ma szansę na przeszczep. Rogowski jest zaskoczony i wściekły, bo żona nie powiedziała mu, że dała mężczyźnie jakiekolwiek pieniądze.

Nowy post

KOD

Wyszukiwarka

znajdź w: