Grillowa obsesja
Eat, Sleep, BBQ, USA
Rashad Jones odwiedza trzech mistrzów grillowania. W tym odcinku będzie delektował się wybornie grillowaną wieprzowiną podawaną na świeżym chlebie kukurydzianym.
Kategoria wiekowa:
Gatunek:Magazyn/Magazyn kulinarny
Grillowa obsesja w telewizji
Galeria
Opis programu
Rashad Jones spędza czas z trzema mistrzami serwującymi jedzenie z grilla. Najpierw wyrusza do Atlanty w stanie Georgia, gdzie szef kuchni przygotowuje świeżego smażonego kurczaka podawanego z waflami i żeberkami. Następnym przystankiem jego podróży jest Raleigh, gdzie tzw. "food truck" serwuje wędzoną kaczkę i figowy chleb. Na końcu Rashada zachwyci szef kuchni, który kawałkami owoców będzie faszerował wieprzowinę i serwował ją po upieczeniu na grillu. Rashad Jones spędza czas z trzema mistrzami serwującymi jedzenie z grilla. Najpierw wyrusza do Atlanty w stanie Georgia, gdzie szef kuchni przygotowuje świeżego smażonego kurczaka podawanego z waflami i żeberkami. Następnym przystankiem jego podróży jest Raleigh, gdzie tzw. "food truck" serwuje wędzoną kaczkę i figowy chleb. Na końcu Rashada zachwyci szef kuchni, który kawałkami owoców będzie faszerował wieprzowinę i serwował ją po upieczeniu na grillu.