Hell's Kitchen - piekielna kuchnia

Finał, Polska 2016

Uczestników programu czeka mordercza praca w najgorętszej i najbardziej piekielnej kuchni w Polsce. Muszą oni mieć mocne nerwy, bo czekają ich stres, walka i emocje bliskie temperatury wrzenia.

  • Gatunek: Reality show
  • Reżyseria: Jan Kępiński, Michał Brożonowicz

Hell's Kitchen - piekielna kuchnia w telewizji

ZwińRozwiń
  • Powtórka

    Sobota 26.11.2016 13:05 Odcinek 10 (Sezon 6)

    Polsat

  • HIT Dnia

    Wtorek 22.11.2016 20:05 Odcinek 10 (Sezon 6)

    Polsat

  • Sobota 19.11.2016 13:30 Odcinek 9 (Sezon 6)

    Polsat

  • HIT Dnia

    Wtorek 15.11.2016 20:05 Odcinek 9 (Sezon 6)

    Polsat

  • Sobota 12.11.2016 13:15 Odcinek 8 (Sezon 6)

    Polsat

  • HIT Dnia

    Wtorek 08.11.2016 20:05 Odcinek 8 (Sezon 6)

    Polsat

  • HIT Dnia

    Sobota 29.10.2016 13:15 Odcinek 7 (Sezon 6)

    Polsat

  • HIT Dnia

    Wtorek 25.10.2016 20:05 Odcinek 7 (Sezon 6)

    Polsat

  • Sobota 22.10.2016 13:15 Odcinek 6 (Sezon 6)

    Polsat

  • HIT Dnia

    Wtorek 18.10.2016 20:05 Odcinek 6 (Sezon 6)

    Polsat

  • Sobota 08.10.2016 13:15 Odcinek 5 (Sezon 6)

    Polsat

  • HIT Dnia

    Wtorek 04.10.2016 20:05 Odcinek 5 (Sezon 6)

    Polsat

Twórcy

  • Jan Kępiński Reżyseria
  • Michał Brożonowicz Reżyseria

Opis programu

ZwińRozwiń

Emocjonalny rollercoaster, wyjątkowe nagrody i surowe kary, jakich dotąd nie było, jeszcze więcej gwiazd w kuchni oraz w restauracji - a wszystko to z udziałem czternastu nowych uczestników, i pod wodzą giganta polskiej gastronomii, Wojciecha Modesta Amaro! Czwarta edycja najlepszego kulinarnego show w Polsce będzie jeszcze bardziej gwiazdorska pod każdym względem. Jesienią w restauracji „Hell’s Kitchen”, pojawi się także nowe, gwiazdorskie menu sygnowane nazwiskiem szefa kuchni Atelier Amaro - jedynej w Polsce restauracji wyróżnionej prestiżową gwiazdką "Czerwonego przewodnika" Michelin oraz czterema czapkami i tytułem Szefa Roku, przyznawanymi przez informator „Gault&Millau”.

To nie jest program dla słabeuszy. Kulinarny kunszt, wyścig z czasem, gigantyczny stres i presja. Emocje na granicy histerii, walka z sobą w dążeniu do przygotowania perfekcyjnego dania. To i wiele innych wyzwań czeka za drzwiami najsłynniejszej restauracji na świecie „Hell’s Kitchen - Piekielna Kuchnia”. „Hell’s Kitchen” błyskawicznie osiągnął międzynarodowy sukces. Do dziś format zrealizowano w 15 krajach na całym świecie, m.in. w: Wielkiej Brytanii, Stanach Zjednoczonych, Niemczech, Francji, Hiszpanii, Finlandii, Danii, Belgii, Rumunii, Rosji, Litwie, Ukrainie. Amerykańska wersja jest fenomenem na skalę światową. Zrealizowano aż 11 sezonów, w których gospodarzem jest kontrowersyjny Gordon Ramsay. Z 11 sezonów, co najmniej jeden został sprzedany do każdego kraju na naszym globie. Uczestników programu „Hell’s Kitchen - Piekielna Kuchnia”, wybranych w drodze castingu, czeka mordercza praca w najgorętszej i najbardziej piekielnej kuchni w Polsce. Muszą mieć mocne nerwy, bo czeka ich stres, walka i emocje bliskie temperatury wrzenia. Nie muszą być zawodowcami, ale muszą mieć pasję do gotowania, która będzie tak silna, że przesłoni wszystko. Muszą udowodnić, że są wytrzymali psychicznie, potrafią pracować w zespole i mają predyspozycje do pracy z perfekcyjnym i wyjątkowo wymagającym szefem kuchni. Muszą być gotowi na falę miażdżącej krytyki. Na początek uczestnicy w błyskawicznym tempie będą musieli przygotować popisowe danie. Następnie zostaną podzieleni na dwie grupy: Niebieskich i Czerwonych, i od tej chwili rozpocznie się zacięta walka między zespołami w kuchni. Będą musieli poradzić sobie z paraliżującym stresem i spełnić oczekiwania gości restauracji „Hell’s Kitchen - Piekielna Kuchnia”. A co jeszcze trudniejsze, sprostać wysokim standardom bezwzględnie perfekcyjnego szefa, który będzie oceniał smak, styl, wygląd serwowanych dań oraz umiejętności techniczne i pracę zespołową. Najgorsi zostaną stopniowo eliminowani z gry. Ci, którzy zostaną, odczują na własnej skórze, jak smakuje krytyka i upokorzenie. Uczestnicy show na pewno będą ambitni, przekonani o swoim talencie i doświadczeniu. Ale czy wystarczy im motywacji i woli walki, by to udowodnić? Hell’s Kitchen - Piekielna Kuchnia” produkuje dla Telewizji Polsat firma Jake Vision.

Udostępnij program
Polub Telemagazyn

Komentarze

Skomentuj
  • gość (gość)

    Uwielbiam programy o gotowaniu ale ta edycja z prowadzącym szefem Michałem Brysiem to jakieś nieporozumienie co to za wrzaski ,przekleństwa, to jakiś debil z niskim poczuciem wartości oglądać tego się nie da .Wątpliwy szefie spadaj do dżungli i wydzieraj się z małpami bo tam dopiero będzie wespół zespół.

    W pełni sie zgadzam . W tej edycji Prowadzący to jakieś wielkie nieporozumienie . A na dokładkę ma chyba wadę wzroku , Uwielbia tę Agnieszkę która jest tak chytra i cwana że aż człowiek ma odruchy wymiotne

    15.11.2016 21:39
  • Spokojna (gość)

    Uwielbiam programy o gotowaniu ale ta edycja z prowadzącym szefem Michałem Brysiem to jakieś nieporozumienie co to za wrzaski ,przekleństwa, to jakiś debil z niskim poczuciem wartości oglądać tego się nie da .Wątpliwy szefie spadaj do dżungli i wydzieraj się z małpami bo tam dopiero będzie wespół zespół.

    13.11.2016 18:49
  • Lili (gość)

    Żenada. Dla pieniędzy ludzie gotowi są zjeść goowno. A kara w formie kolacji z flaków i biegających robali budzi we mnie najwiyższe obrzydzenie. Czy reżyser tego programu to psychol? Polecam mu wizytę u specjalisty.

    01.11.2016 19:57
  • Endzi (gość)

    Ale Wy sie spinacie ludzie... Jest to jeden z najlepszych kucharzy w Polsce i moim zdaniem mezczyzna zna sie na rzeczy. Talerz i jedzenie na nim ma wygladac ładnie to chyba normalne... Nikt Was nie zmusza abyscie ogladali ten program!

    18.10.2016 19:52
  • Magdalena (gość)

    Niezły program ale sposób komunikowania się, teksty, rozmowy, brak szacunku szefa do ludzi, wieczne krzyki , powodują że przestałam oglądać ten program. Jak można byc takim beznadziejnym szefem, jak można tak traktować podwładnych. ten program powinien jak najszybciej zniknąć z anteny. Pozostali normalni szefowie jeszcze wezmą przykład z tego nieczłowieczego szefa. Szef to jakaś dzicz a nie człowiek, zero kultury...... beznadzieja

    18.10.2016 15:36
  • ewa (gość)

    super szef

    04.10.2016 20:01
  • Miś (gość)

    Ja nie widziałem nawet 5ciu minut tego czegoś. Czy coś mnie ominęło?

    28.09.2016 18:04
  • Zebata (gość)

    Ogólnie mówiąc ten program to promocja chamstwa

    27.09.2016 19:55
  • :) (gość)

    Lubię Pana Panie Brys! Autorytet jako czlowiek i artysta. Medialnosc mniejsza od poprzednika tylko na +

    26.09.2016 17:59
  • Hania @p (gość)

    Panie Brys malpujesz pan swojego poprzednika,to po pierwsze po drugie panskie jedzenie to bukiecik kwiatkow na talerzu jak mlynskie kolo,ktory prawdopodobnie kosztuje co samochod,mam tansza wersje,pojsc na lake i tam najesc sie kwiatow i trawy do oporu az mleko pan bedzie dawac,jestes pan wulgarny,to powinno byc zdjete z anteny,to obraza telewidza,a tak naprawde to ja bym chciala cos zjesc a nie wachac,to nie uczy niczego,lubie gotowac,u mnie sie jedzenie je,a nie uklada ikebany,pozdrowienia proby nauczenia sie preparoawnia porzadnego jedzenia

    12.09.2016 20:04
  • zorak (gość)

    W co inwestuje telewizja - kucharz bohaterem żałosne w progamie manifestcja chamstwa i braku ogłady. W takiej kuchni nigdy nic nie zjem !!! Tragedia w trzech aktach - czy biorący udział w tym "programie" nie widzą siebie ???

    03.05.2016 15:17
  • jacek (gość)

    został Rafa Wojtek, Wojtek i Maja ta flądra

    27.04.2016 20:16
  • Sinueux (gość)

    W zasadzie to o czym jest ten program? Odnoszę wrażenie, że ten program realizowany jest tylko po to, żeby promować chamstwo a kuchnia jest tu tylko oprawą w jakiej się to odbywa.

    08.04.2016 18:31
  • Ewa (gość)

    Jestem zniesmaczona tym że w programie pokazują się osoby gdzie były już w innym programie jest to program dla ludzi co chcą się wykazać wybić które maja naprawdę coś w głowie z gotowaniem...w tym programie hm modelka cóż nie wiem czy faktycznie gotowanie to było jej marzenie,Ania,,ekipa z Warszawy"chyba reżyser stawia na jakąś mała aferę w programie niż na to że normalny człowiek chce się wybić pokazując naprawdę swój talent kulinarny,w następnym sezonie będą uczestnicy big brother,top model....

    02.03.2016 09:14
  • etyk (gość)

    Ten program to czas chamstwa i prostactwa oraz promowanie słowa zajebisty. Wszystko tam jest zajebiste. Czy w Pana restauracji panie Amaro dania również są zajebiste? Jaki to smak?

    11.11.2015 12:22
  • Joka (gość)

    Może nie byłam ścisła we wcześniejszej wypowiedzi, więc uzupełniam: Tele magazyn jest do bani (do potęgi 'entej') !!! Nasze Hell's Kitchen obleci w tłumie - da się strawić ;) Choć tak mu do pierwowzoru, jak cyrkonii do diamentu ;)

    29.09.2015 19:14
  • Joka (gość)

    Zupełnie niejasny, mało przejrzysty, 'popiep*****' program, że aż głowa boli!!! Żenada, zaścianek!!! I... to Polska właśnie! Włos się jeży ze wstydu :(

    29.09.2015 19:05
  • Barbarella (gość)

    Beznadziejny program tak jak wszystkie tego typu programy . Co się dzieje z TV Polsat że tak zmarniała ostatnimi czasy?

    29.09.2015 07:42
  • a po co? (gość)

    No ,nie moge, najpierw wielki kucharz amaro reklamuje juz farby na sciane. a teraz rolnik celebryta, darmozjad, za kura chodzL do stodoly i szukal jajko swojej kury.

    21.09.2015 03:48
  • Lio (gość)

    Oj Basiura Basiura - Śmieją się z Ciebie !!!

    15.09.2015 10:55
NowszeStarsze

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Ocena społeczności: 6.5 Głosów: 2

Hity dnia

Wszystkie hity »

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×

Korzystamy z cookies i local storage.

Bez zmiany ustawień pliki są zapisywane na urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.