Daria przygotowuje dwa perfekcyjne buliony - w wersji mięsnej i warzywnej. Pokazuje, jak wyczarować pyszną zupę w dwóch kolorach i zdradza patent na domową przyprawę do zup.
Odcinek: 8
| PowtórkaW tym programie prowadzonym przez byłe nastoletnie gwiazdy, które stały się kucharzami celebrytami, Tię Mowry i Donala Skehana, siedem niezwykle utalentowanych dzieciaków zmierzy się z różnymi wyzwaniami kulinarnymi.
Odcinek: 4
| PowtórkaMałgosia i Agata przygotują tort na drugie urodziny kwiaciarni. Dziewczyny będą mogły wykazać się fantazją i przygotować wypiek inspirowany kwiatowymi pracami zleceniodawczyni.
Sezon: 2
| PowtórkaMałgosia i Agata przygotują tort na drugie urodziny kwiaciarni. Dziewczyny będą mogły wykazać się fantazją i przygotować wypiek inspirowany kwiatowymi pracami zleceniodawczyni.
Sezon: 2
| PowtórkaAutorzy goszczą w Kościelisku. Magda Krzeptowska pokazuje, jak zrobić omlet z oscypkiem i kiełbasą na śniadanie, zupę-krem z leśnych grzybów i zapiekankę z kurczakiem i brokułami na obiad. A na kolację przyrządza moskole.
Sezon: 2
| PowtórkaW Mukaczewie Robert Makłowicz robi zakupy na miejskim targu i gotuje na głównym placu "paprikás csirke", czyli paprykarz z kurczaka. Podziwia wodospad Szypot i próbuje miejscowych szaszłyków.
Sezon: 4
W Mukaczewie Robert Makłowicz robi zakupy na miejskim targu i gotuje na głównym placu "paprikás csirke", czyli paprykarz z kurczaka. Podziwia wodospad Szypot i próbuje miejscowych szaszłyków.
Sezon: 4
W Mukaczewie Robert Makłowicz robi zakupy na miejskim targu i gotuje na głównym placu "paprikás csirke", czyli paprykarz z kurczaka. Podziwia wodospad Szypot i próbuje miejscowych szaszłyków.
Sezon: 4
Samar Khanafer, finalistka Materschefa, zabiera widzów do najciekawszych hotelowych restauracji. Spotka się z ich szefami kuchni oraz sprawdza, co mają do zaoferowania w menu.
| PowtórkaKatarzyna Bosacka wskaże, jak rozpoznać dobrą, zdrową żywność oraz zajmie się domowymi produktami używanymi na co dzień, takimi jak: mopy, żarówki, buty. Prowadząca podpowie, jak nie dać się oszukać.
Sezon: 8
| PowtórkaKatarzyna Bosacka wskaże, jak rozpoznać dobrą, zdrową żywność oraz zajmie się domowymi produktami używanymi na co dzień, takimi jak: mopy, żarówki, buty. Prowadząca podpowie, jak nie dać się oszukać.
Sezon: 8
Katarzyna Bosacka wskaże, jak rozpoznać dobrą, zdrową żywność oraz zajmie się domowymi produktami używanymi na co dzień, takimi jak: mopy, żarówki, buty. Prowadząca podpowie, jak nie dać się oszukać.
Sezon: 8
Widzowie poznają proces powstawania słodyczy i słodkich napojów od pomysłu, po składniki, taśmy produkcyjne, sekretne mieszanki i kryjące się za nimi legendy, aż po opakowanie.
Sezon: 3
Csaba dalla Zorza uczy, jak przyrządzać smaczne, ale też łatwe, zdrowe, tanie i szybkie dania. Udowadnia, że gotowanie może być przyjemnością.
Odcinek: 3
Michael Symon mierzy się z najlepszymi kucharzami Ameryki. Przyrządza ich popisowe dania według własnej koncepcji.
Odcinek: 2
W tym programie prowadzonym przez byłe nastoletnie gwiazdy, które stały się kucharzami celebrytami, Tię Mowry i Donala Skehana, siedem niezwykle utalentowanych dzieciaków zmierzy się z różnymi wyzwaniami kulinarnymi.
Odcinek: 4
| PowtórkaKonkurs kulinarny, w którym młodzi kucharze dają z siebie wszystko, aby zrobić wrażenie na jurorach. Każdy z uczestników otrzymuje koszyk, w którym znajdują się przedziwne składniki.
Sezon: 8
| PowtórkaMłodzi amatorzy gotowania prezentują talent pod okiem jurorów, którzy wyłonią najlepszego spośród nich i uhonorują go tytułem "MasterChefa Juniora".
Sezon: 4
| PowtórkaW Villa Arconati odbywa się konkurs, który wyłoni najlepszego cukiernika amatora. Każdy etap składa się z dwóch zadań, które sprawdzą kreatywność oraz umiejętności techniczne zawodników. Z każdym odcinkiem trudność zadań wzrasta.
Sezon: 5
| PowtórkaSzef kuchni Mark Estee współpracuje ze zmagającymi się z problemami restauratorami, aby pomóc im przetrwać w branży gastronomicznej.
Odcinek: 4
Guy Feri wybiera się w podróż pełną smaków. Odwiedza Los Angeles, Norfolk oraz Maui na Hawajach. Ma okazje spróbować specjałów z całego świata.
Sezon: 31
| PowtórkaGuy Feri wybiera się w podróż pełną smaków. Odwiedza Los Angeles, Norfolk oraz Maui na Hawajach. Ma okazje spróbować specjałów z całego świata.
Sezon: 31
Sezon: 6
Sezon: 6
Gospodarz przedstawia historie tych, którzy wykonują zawód kierowcy z pasją. Próbują odnaleźć jadłodajnie, które staną się namiastką domu, a serwowane dania dorównają przygotowywanym przez najbliższych.
Sezon: 3
W tym sezonie najsmaczniejsze dania z wołowiny, kurczaka, boczku, pozna najlepsza kuchnie z food trucków, ostra kuchnię, meksykańską, głęboko smażoną czy śniadaniową w restauracjach w całej Ameryce.
Sezon: 2
| PowtórkaMarco Bianchi, ekspert ds. zdrowego odżywiania, wyrusza w podróż, podczas której poznaje nawyki włoskich rodzin, ich ulubione przepisy. Ponadto prowadzący program proponuje swoje przepisy na smaczne, zdrowe i pożywne dania.
Odcinek: 5
| PowtórkaDzisiaj na gospodarstwie Roberta mnóstwo pracy. Ziemniaki obrodziły, więc dziadek kopie w ogrodzie już od świtu. Wszyscy członkowie rodziny sadzą nowe rośliny i zbierają miętę i figi na nalewki, dzieląc się z widzami przepisami.
Odcinek: 8
| PowtórkaWidzowie zobaczą, jak włoski cukiernik i mistrz projektowania ciast Renato Ardovino przygotowuje desery, które dzięki jego wyrafinowanemu kunsztowi zamieniają się w słodkie rzeźby.
Odcinek: 1
Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje.
Sezon: 23
W kolejnym odcinku przepisy na chrupiące herbatniki cantucci z pistacjami, krem czekoladowo - daktylowy z owocowymi chipsami i grillowane warzywa.
Odcinek: 5
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: