Sezon: 8
| PowtórkaSezon: 8
Eksperci wyjaśniają, dlaczego w Kenii można spotkać białe żyrafy, dlaczego najszybsze lądowe zwierzę na świecie nie zawsze jest w stanie dopaść swoją zdobycz.
Odcinek: 24
| PowtórkaEksperci analizują film pokazujący wrony z Seattle, które pozostawiają prezenty. W programie widzowie przekonają się również, czy rekin starszy niż USA istnieje i skąd biorą się kręgi w morzu.
Odcinek: 25
| PowtórkaŻądne przygód rodziny wyruszają w szaloną przygodę w poszukiwaniu łodzi swoich marzeń. Po drodze odkrywają ciekawe miejsca, uprawiają sporty wodne i sprawdzają, bez jakich funkcji łódki nie można się obejść.
Sezon: 2
| PowtórkaŻądne przygód rodziny wyruszają w szaloną przygodę w poszukiwaniu łodzi swoich marzeń. Po drodze odkrywają ciekawe miejsca, uprawiają sporty wodne i sprawdzają, bez jakich funkcji łódki nie można się obejść.
Sezon: 2
| PowtórkaSezon: 3
| PowtórkaSezon: 3
Justin Bane jest właścicielem wyjątkowego kompleksu sportowego, w którym pomaga klientom zmierzyć się z bardzo "Osobistymi wyzwaniami". Justin i jego ekipa zmieniają życie podopiecznych wspierając ich psychicznie i rehabilitując fizycznie. Ich kompleksowa przemiana odbywa się w najnowocześniejszym obiekcie fitness w Teksasie.
Odcinek: 4
| PowtórkaJustin Bane jest właścicielem wyjątkowego kompleksu sportowego, w którym pomaga klientom zmierzyć się z bardzo "Osobistymi wyzwaniami". Justin i jego ekipa zmieniają życie podopiecznych wspierając ich psychicznie i rehabilitując fizycznie. Ich kompleksowa przemiana odbywa się w najnowocześniejszym obiekcie fitness w Teksasie.
Odcinek: 5
W poszukiwaniu najlepszego jedzenia Andy trafia do Portland w stanie Oregon. Spotyka się z Brettem Burmeistermem, który zabiera Andiego do "Euro Trash" na hiszpańskie i portugalskie smakołyki.
Odcinek: 6 Sezon: 1
| PowtórkaW poszukiwaniu najlepszego jedzenia Andy trafia do Portland w stanie Oregon. Spotyka się z Brettem Burmeistermem, który zabiera Andiego do "Euro Trash" na hiszpańskie i portugalskie smakołyki.
Odcinek: 7 Sezon: 1
Polskie Linie Lotnicze LOT od kulis. Przyjrzyjmy się, jak na co dzień działają linie lotnicze, które przewożą prawie pięć milionów pasażerów rocznie.
Odcinek: 3
| PowtórkaPolskie Linie Lotnicze LOT od kulis. Przyjrzyjmy się, jak na co dzień działają linie lotnicze, które przewożą prawie pięć milionów pasażerów rocznie.
Odcinek: 4
Lidia Piechota zachęca do weekendowych wyjazdów - najlepiej z rodziną. Prowadząca odwiedza miejsca popularne, ale też te mniej znane.
Odcinek: 12
| PowtórkaLidia Piechota zachęca do weekendowych wyjazdów - najlepiej z rodziną. Prowadząca odwiedza miejsca popularne, ale też te mniej znane.
Odcinek: 13
Jakub Porada wyrusza w podróż śladami Mikołaja Kopernika. Na początku odwiedzi malowniczy Frombork z Zespołem Katedralnym i wieżą wodną oraz skosztuje tradycyjnych pierników.
Odcinek: 2
| PowtórkaJakub Porada wyrusza w podróż śladami Mikołaja Kopernika. Na początku odwiedzi malowniczy Frombork z Zespołem Katedralnym i wieżą wodną oraz skosztuje tradycyjnych pierników.
Odcinek: 3
| PowtórkaJakub Porada wyrusza w podróż śladami Mikołaja Kopernika. Na początku odwiedzi malowniczy Frombork z Zespołem Katedralnym i wieżą wodną oraz skosztuje tradycyjnych pierników.
Odcinek: 4
Jakub Porada wyrusza w podróż śladami Mikołaja Kopernika. Na początku odwiedzi malowniczy Frombork z Zespołem Katedralnym i wieżą wodną oraz skosztuje tradycyjnych pierników.
Odcinek: 5
Tibilisi - stolica Gruzji, to niezwykły punkt w podróży COOL turystów. W gruzińskiej stolicy znaleźli prawdziwą Warszawę i jak zawsze: coś zmalowali, zatańczyli, a nawet dali się wychłostać.
Odcinek: 3
| PowtórkaTibilisi - stolica Gruzji, to niezwykły punkt w podróży COOL turystów. W gruzińskiej stolicy znaleźli prawdziwą Warszawę i jak zawsze: coś zmalowali, zatańczyli, a nawet dali się wychłostać.
Odcinek: 4
W Mukaczewie Robert Makłowicz robi zakupy na miejskim targu i gotuje na głównym placu "paprikás csirke", czyli paprykarz z kurczaka. Podziwia wodospad Szypot i próbuje miejscowych szaszłyków.
Sezon: 2
| PowtórkaW Mukaczewie Robert Makłowicz robi zakupy na miejskim targu i gotuje na głównym placu "paprikás csirke", czyli paprykarz z kurczaka. Podziwia wodospad Szypot i próbuje miejscowych szaszłyków.
Sezon: 2
| PowtórkaTym razem Przemek Kossakowski wybierze się na Bałkany i zbada, jak zwykle na własnym ciele, tamtejsze metody uzdrawiania. Rytualne samookaleczenie, starodawne cygańskie obrzędy, podcinanie skóry… W kolejnym sezonie programu "Kossakowski. Szósty zmysł" Przemek odwiedzi m.in. Rumunię, Serbię i Macedonie, spotka się z najbardziej tajemniczymi uzdrowicielami. Doświadczy tego, czego nie będzie mógł ani pojąć, ani wytłumaczyć. Po magicznej Ukrainie i rozległej Rosji, kolorowe i nieobliczalne Bałkany zaskoczą Kossakowskiego różnorodnymi i często drastycznymi metodami uzdrawiania. Czy zdecyduje się im poddać? Przemek wybierając się w tę podróż, sądził, że nic już go nie zaskoczy, że wszystko już widział. Jako pierwsza wyprowadziła go z błędu Margrit, siedmiogrodzka Niemka, tnąc mu skalpelem czoło nad stalową miednicą. Z kolei Weton, przebijający sobie stalowym szydłem policzki i język w transie tańca derwiszy, uświadomił mu, jak mało jeszcze wie o możliwościach ludzkiego ciała i umysłu. "Bylem arogancki, sądząc że wiem cokolwiek." - podsumowuje Kossakowski.
Odcinek: 5
| PowtórkaTym razem Przemek Kossakowski wybierze się na Bałkany i zbada, jak zwykle na własnym ciele, tamtejsze metody uzdrawiania. Rytualne samookaleczenie, starodawne cygańskie obrzędy, podcinanie skóry… W kolejnym sezonie programu "Kossakowski. Szósty zmysł" Przemek odwiedzi m.in. Rumunię, Serbię i Macedonie, spotka się z najbardziej tajemniczymi uzdrowicielami. Doświadczy tego, czego nie będzie mógł ani pojąć, ani wytłumaczyć. Po magicznej Ukrainie i rozległej Rosji, kolorowe i nieobliczalne Bałkany zaskoczą Kossakowskiego różnorodnymi i często drastycznymi metodami uzdrawiania. Czy zdecyduje się im poddać? Przemek wybierając się w tę podróż, sądził, że nic już go nie zaskoczy, że wszystko już widział. Jako pierwsza wyprowadziła go z błędu Margrit, siedmiogrodzka Niemka, tnąc mu skalpelem czoło nad stalową miednicą. Z kolei Weton, przebijający sobie stalowym szydłem policzki i język w transie tańca derwiszy, uświadomił mu, jak mało jeszcze wie o możliwościach ludzkiego ciała i umysłu. "Bylem arogancki, sądząc że wiem cokolwiek." - podsumowuje Kossakowski.
Odcinek: 6
Jack udaje się do krainy Wielkich Jezior, by powrócić do przygód z czasów dzieciństwa. Jeździ po wydmach, spotyka się z mistrzami ze świata drwali, na wyspie Mackinac wyrabia karmelowe cukierki i dociera na nietypowy letni obóz.
Sezon: 4
Jack udaje się do krainy Wielkich Jezior, by powrócić do przygód z czasów dzieciństwa. Jeździ po wydmach, spotyka się z mistrzami ze świata drwali, na wyspie Mackinac wyrabia karmelowe cukierki i dociera na nietypowy letni obóz.
Sezon: 4
Sezon: 3
| PowtórkaBobby Flay i jego córka Sophie wybierają się na kulinarną wycieczkę po słonecznym wybrzeżu Kalifornii. Odwiedzą stare i odkryją nowe miejsca na eksplodującej scenie kulinarnej Los Angeles. Jednak wybrzeże to nie tylko dobra kuchnia ale i moc atrakcji, z których Bobby i Sophie z pewnością skorzystają.
Odcinek: 3 Sezon: 1
| PowtórkaW nowej serii programu Pascal odwiedza m.in. plantacje goździków, z których słynie Zanzibar. Zobaczymy, jak rośną goździki, jak się je zbiera i suszy, oraz jak wybrać te najlepszej jakości. Ponadto poznamy trochę miejscowej kultury.
Sezon: 4
| PowtórkaW nowej serii programu Pascal odwiedza m.in. plantacje goździków, z których słynie Zanzibar. Zobaczymy, jak rośną goździki, jak się je zbiera i suszy, oraz jak wybrać te najlepszej jakości. Ponadto poznamy trochę miejscowej kultury.
Sezon: 4
| PowtórkaW nowej serii programu Pascal odwiedza m.in. plantacje goździków, z których słynie Zanzibar. Zobaczymy, jak rośną goździki, jak się je zbiera i suszy, oraz jak wybrać te najlepszej jakości. Ponadto poznamy trochę miejscowej kultury.
Odcinek: 1
| PowtórkaW nowej serii programu Pascal odwiedza m.in. plantacje goździków, z których słynie Zanzibar. Zobaczymy, jak rośną goździki, jak się je zbiera i suszy, oraz jak wybrać te najlepszej jakości. Ponadto poznamy trochę miejscowej kultury.
Odcinek: 2
| PowtórkaW Mukaczewie Robert Makłowicz robi zakupy na miejskim targu i gotuje na głównym placu "paprikás csirke", czyli paprykarz z kurczaka. Podziwia wodospad Szypot i próbuje miejscowych szaszłyków.
Sezon: 2
| PowtórkaW Mukaczewie Robert Makłowicz robi zakupy na miejskim targu i gotuje na głównym placu "paprikás csirke", czyli paprykarz z kurczaka. Podziwia wodospad Szypot i próbuje miejscowych szaszłyków.
Sezon: 2
| PowtórkaTelemagazyn z wydaniem magazynowym: