Dziczyzna, Polska 2023
Widzowie poznają tajniki przyrządzania wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a także podrobów i kiełbas. Ponadto prowadzący prezentują przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne.
Jutro 12:15
Jutro 12:50
Jutro 19:20
Jutro 21:55
Sobota 30.03.2024 08:25
Sobota 30.03.2024 17:00
Sobota 30.03.2024 21:45
Niedziela 31.03.2024 12:30
Niedziela 31.03.2024 16:20
Niedziela 31.03.2024 18:55
Poniedziałek 01.04.2024 19:20
Poniedziałek 01.04.2024 21:55
Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Program stanowi kompendium wiedzy o tym, jak kupować, gotować, piec, mielić, smażyć, a nawet podawać mięso na surowo. W kolejnych odcinkach widzowie poznają tajniki przyrządzania wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a także podrobów i kiełbas. Ponadto prowadzący prezentują przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne.
Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać. Program stanowi kompendium wiedzy o tym, jak kupować, gotować, piec, mielić, smażyć, a nawet podawać mięso na surowo. W kolejnych odcinkach widzowie poznają tajniki przyrządzania wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a także podrobów i kiełbas. Ponadto prowadzący prezentują przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne.
csp (gość)
nie będę więcej oglądać !!! wystapili w tvp kłamstwo pis więc wypad frajerzy !!!
08.06.2023 19:50Telemagazyn z wydaniem magazynowym: