Posiekani: Na grillu

Chopped Grill Masters, USA

Czterech początkujących, dobrze rokujących szefów kuchni staje do walki o przygotowanie w ciągu 20 minut najsmaczniejszego i wyjątkowego dania oraz nagrodę pieniężną w wysokości 10 000 dolarów.

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Magazyn/Magazyn kulinarny

Posiekani: Na grillu w telewizji

Opis programu

Kolejna odsłona uwielbianego przez widzów programu, w którym liczą się nie tylko umiejętności kulinarne, ale też dobre pomysły i szybkość. Czterech początkujących, dobrze rokujących szefów kuchni staje do walki o przygotowanie w ciągu 20 minut najsmaczniejszego i wyjątkowego dania oraz nagrodę pieniężną w wysokości 10 000 dolarów! Kibicuje im prowadzący, Ted Allen. Aby jeszcze bardziej utrudnić karkołomne zadanie, czwórka uczestników otrzyma ograniczoną liczbę składników, znajdujących się w tajemniczym koszu. Jakie niezwykłe posiłki wyczarują? Czy wejdą na wyżyny swojej kreatywności oraz spontaniczności i stworzą małe kulinarne dzieła sztuki? A przede wszystkim - czy uda im się zaimponować trójce surowych ekspertów kulinarnych, którzy będą ich oceniać? W kolejnym sezonie programu na szefów kuchni czekają nie lada wyzwania - stworzenie genialnej przystawki z cukierków i sosu z puszki, skomponowanie 3-daniowego obiadu z dodatkiem trzech różnych rodzajów bourbonu czy wykorzystanie lodów albo popcornu jako składnika wytrawnego dania głównego. Wydaje się niemożliwe? A jednak! Młodzi, kreatywni adepci sztuki kulinarnej dadzą z siebie wszystko i przygotują unikalne oraz niesztampowe dania, które zadziwią ekspertów! Od 6 kwietnia prawdziwa gratka dla fanów grillowanych potraw - program "Posiekani: Na grillu", w których szefowie kuchni będą walczyć o tytuł mistrza barbeque!