"Kuchenne rewolucje" sezon 20 - emisja od 5 września, w czwartki, o godzinie 21:30 na TVN
Celne riposty i cięty język uwielbianej przez widzów Magdy Gessler sprawiają, że polska gastronomia nie jest już taka sama, jak dziesięć lat temu. „Czy wy jesteście normalni?”, „Dlaczego trujecie ludzi?”, „Czy to było mrożone?” – te pytania każdy fan programu zna już na pamięć. Pozytywna energia, dystans do siebie i świata, a przede wszystkim doświadczenie i wiedza gastronomiczna prowadzącej powodują, że „Kuchenne rewolucje” opanowały całą Polskę!
W jubileuszowym sezonie restauratorka ponownie podejmie się niemożliwego i odkryje wiele ciemnych stron różnych kulinarnych biznesów. Czy jej recepta na sukces zadziała w każdym przypadku?
"MasterChef" sezon 8. Zobaczcie zwiastun nowej edycji programu! Magda Gessler znowu będzie surową jurorką?
Najpopularniejszy konkurs dla kucharzy amatorów w Polsce powraca! Dania dla przyszłej teściowej, żabie udka, ślimaki czy klasyczne polskie ciasta to tylko niektóre z wyzwań, jakie dla uczestników…
Jesienią przeniesiemy się między innymi do Łodzi, gdzie znajduje się „Bistro Galancie” prowadzone przez Anię i Kubę. Ta działalność to ich sposób na poradzenie sobie z rodzinną tragedią. Choć lokal mieści się w piwnicy, bliskość uniwersytetu i akademika miała zagwarantować im dużą liczbę potencjalnych klientów. Szybko okazało się, że studenci nie zjawiają się tak licznie, jak oczekiwano, a lokal na siebie nie zarabia. Sytuacji nie poprawiały także burzliwe relacje z mamą, która bardzo zaangażowała się w prowadzenie lokalu. Po kolejnych rodzinnych scysjach para została praktycznie sama. Czy uda im się odwrócić złą passę?
OGLĄDAJ nowe odcinki seriali i programów kanałów TVN wcześniej niż w TV!
Kolejnym punktem na mapie jesiennej edycji „Kuchennych rewolucji” będzie Wejherowo. „Gościnna Ukrainka” powstała tam z miłości męża do swojej żony. Oleg, wykwalifikowany monter kadłubów stalowych, przyjechał do Polski trzynaście lat temu do pracy w stoczni. Cztery lata temu ożenił się i na stałe opuścił Ukrainę. Chcąc spełnić marzenia swojej wybranki Tatiany, otworzył niewielką restaurację blisko centrum Wejherowa.
Żona sama przygotowywała menu, w którym znalazły się sztandarowe potrawy kuchni wschodniej, takie jak barszcz ukraiński, czebureki, a nawet sałatka z krabem. Niestety, od początku do „Gościnnej Ukrainki” nikt nie zagląda, mimo że ceny dań nie są wygórowane. Sytuacja finansowa małżeństwa jest coraz gorsza, a na zaciągnięte kredyty przestaje wystarczać środków… Czy Magdzie Gessler uda się uratować upadający biznes i małżeństwo?
W 20. edycji programu królowa polskiej gastronomii spróbuje też pomóc właścicielom baru typu fast food w Ostrowie Wielkopolskim, restauracji tajskiej w Warszawie oraz lokalom w Prudniku, Dusznikach Zdroju i Kościerzynie.
Jak działają oszuści - fałszywe SMS "od najbliższych"
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Fitkau-Perepeczko nie nosi stanika. Pokazała z bliska, jak wygląda jej dekolt!
- Tak wygląda Bohun z "Ogniem i Mieczem". 60-latek nie przypomina siebie sprzed lat
- Wystrojona Cichopek dystansuje się od Kurzajewskiego na imprezie. Kryzys w niebie?
- Nieznana przeszłość Anity Werner. Zdjęcia dziennikarki w negliżu