Magda Gessler: Żeby być dobrym restauratorem, trzeba być człowiekiem renesansu [WIDEO]

Magda Gessler postanowiła rozdawać restauracjom... poziomki. Chodzi o specjalne odznaczenia stworzone na wzór gwiazdek Michelin, które Gessler przyznaje wybranym przez siebie restauracjom, doceniając w ten sposób jakość jedzenia i obsługi. - Żeby być dobrym restauratorem, trzeba być człowiekiem renesansu - podkreśliła Gessler w reportażu "Dzień Dobry Wakacje".

Multimedia

Magda Gessler: Żeby być dobrym restauratorem, trzeba być człowiekiem renesansu

CZYTAJ TAKŻE: MAGDA GESSLER POKAZAŁA CÓRKĘ! [ZDJĘCIA] MAGDA GESSLER ZRYWA UMOWY Z 9 RESTAURACJAMI! MAMY OŚWIADCZENIE!

Magda Gessler: Dobry kelner musi mieć dobry produkt

Magda Gessler: Są miejsca w Polsce tak zjawiskowe, że sama nie mogę w to uwierzyć

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Telemagazyn poleca

Hity dnia

Wszystkie hity »


Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×