W pierwszym zadaniu uczestnicy musieli przygotować śniadanie wielkanocne. To tylko pozornie proste zadanie; podzieleni na dwa zespoły, musieli zrobić nie tylko śniadanie, ale też m.in. przygotować kiełbasę, która jeszcze nie była gotowa! Ale tym razem nie tylko o gotowanie chodziło, ale też o doskonałe przyjęcie gości. Zespołem żółtych kierowała Mariola, a czerwonymi Łukasz. Do tego zawodników odwiedzili seniorzy, którzy podzielili się swoimi spostrzeżeniami na temat idealnych śniadań wielkanocnych.
"Top Chef" odcinek 4. s. 7. Wojciech Modest Amaro i Robert Sowa nie zawsze są zgodni. Oto dowód! [PRZEDPREMIEROWY FRAGMENT ODCINKA]
Już w najbliższą środę przekonamy się, że Wojciech Modest Amaro i Robert Sowa nie zawsze są zgodni. Oto dowód! Zobaczcie przedpremierowy fragment 4. odcinka kulinarnego show Polsatu!
W kolejnym zadaniu jurorzy poprosili uczestników o przygotowanie wielkanocnego arcydzieła - najpierw 45 minut na przygotowanie terriny, a następnie godzina, aby danie "siadło" w lodówce. Będzie nerwówka! Czy się udało?
W dogrywce znaleźli się Łukasz Frankowicz
i Ewelina Łapińska. Przegrany odpada z programu, więc stawka jest wysoka. Tematem dogrywki były żabie udka. Atmosfera podczas wykonywania zadania była bardzo nerwowa, a kucharze popełniali wręcz szkole błędy...
Z PROGRAMEM "TOP CHEF" POŻEGNAŁ SIĘ ŁUKASZ FRANKOWICZ
echodnia Drugi dzień na planie Ojca Mateusza
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?