"Ugotowani". Przetakiewicz, Pasek, Piróg i Uniatowski w 1. odcinku nowego sezonu [WIDEO+ZDJĘCIA]

W premierowym odcinku 13 sezonu "Ugotowanych" pojawili się wyjątkowi goście. Swoimi umiejętnościami kulinarnymi popisali się Joanna Przetakiewicz, Barbara Pasek, Michał Piróg i Sławek Uniatowski.

Multimedia

13 sezon programu kulinarnego „Ugotowani” rozpoczęty. W 1. odcinku drzwi do swoich kuchni otworzyły gwiazdy. Uczestnikami programu byli bowiem Joanna Przetakiewicz, Barbara Pasek, Michał Piróg i Sławek Uniatowski. Wygrana została przekazana na cel charytatywny. Zobaczcie zdjęcia z planu specjalnego odcinka "Ugotowanych" z gwiazdami!

Gotowanie na ekranie, czyli najlepsze programy kulinarne! [GALERIA]Zobacz więcej

Przypominamy, że "Ugotowani" to kulinarny program TVN, w każdym odcinku startuje czworo uczestników - każdy przygotowuje dla rywali wykwitną kolację złożoną z przystawki, dania głównego i deseru. Efekty kulinarnych poczynań zostaną poddane ocenie konkurentów. Gospodarz będzie oceniany przez rywali nie tylko za walory smakowe i estetyczne podanych potraw, ale również za to, jak sprawdza się w swojej roli i dba o pozytywną atmosferę. Suma przyznanych przez uczestników punktów zadecyduje o wygranej.

Zobacz galerię

Sprawdź aktualny program telewizyjny

Komentarze

Skomentuj
  • ada (gość)

    Nikt nie mówił, że kolacja ma być wykwintna. I szczerze mówiąc tylko po kolacji u p. Przetakiewicz czułabym się najedzona. Poprosiłabym tylko o dokładkę dania głównego i wrzuciła jeszcze parę racuchów na ruszt.)) Brawo Joanna !!!! Ma być po naszemu, po polsku, a nie czym bardziej z kosmosu tym lepiej.

    06.03.2018 22:02
  • Kucharka (gość)

    Po prostu nie umie gotować

    26.02.2018 19:30
  • lukrecja (gość)

    ha ha ha.., jeśli zupa pomidorowa, kotlet mielony z ziemniakami i buraczkami oraz racuszki w wydaniu Joanny Przetakiewicz to wykwitna kolacja złożona z przystawki, dania głównego i deseru to ja się pytam kto tę babę zaprosił do programu UGOTOWANI ???? Taki zestaw OBIADOWY a nie kolacja jest dostępny w każdym barze mlecznym w cenie max 15-25 zł oraz obowiązkowo raz w tygodniu w przedszkolach i szkolnych syołówkach oraz kilka razy w tygodniu w gospodarstwach domowych gdzie żoną, matką lub kochanką jest kobieta albo leniwa albo nie potrafiąca gotować. Zatem moje pytanie brzmi : czy tego rodzaju zestaw obiadowy jaki zaserwowała Jaonna Przetakiewicz na kolację jest rzeczywiście wykwitną kolację złożoną z przystawki, dania głównego i deseru ????

    26.02.2018 12:52

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Hity dnia

Wszystkie hity »


Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×