Viva Mjuzik Kłiiz Super Star

Sprawdź czy mógłbyś stanąć w szranki z najlepszymi zawodnikami Viva Mjuzik Kłiiz Super Star!

Multimedia

Jesteś ekspertem muzycznym czy może raczej dźwiękowym nieukiem? Rozwiąż quiz Vivy i sprawdź swoją popową wiedzę! A jeśli chcesz zobaczyć, jak z podobnymi pytaniami radzą sobie gwiazdy, oglądaj Viva Mjuzik Kłiiiz Super Star w każdy czwartek o godz. 20:00 na kanale Viva Polska.

1. Która artystka zdobyła największą ilość statuetek na gali Viva Comet 2012? a) Edyta Górniak b) Doda c) Ewa Farna d) Aleksandra Szwed

2. Kto otrzymał nagrodę w kategorii debiut roku Viva Comet 2012? a) Ewa Farna b) Honey c) Ellie d) Patricia Kazadi

3. Który zespół otrzymał największą ilość statuetek podczas gali Viva Comet 2012? a) Video b) Afromental c) Feel d) Kalwi & Remi

4. W którym roku urodziła się Ewa Farna? a) 1989 b) 1990 c) 1993 d) 1994

5. Jaki tytuł nosi ostatni album Jacka Mezo Mejera? a) "Słowo ma moc" b) "Mezoteryka" c) "Herezje" d) "Mezokracja"

6. W czyim klipie wystąpił Zombie Boy? a) Honey b) Natalia Lesz c) Marina d) Ewa Farna

7. Jaki tytuł nosi pierwszy album Sylwii Grzeszczak? a) "Nowe szanse" b) "Sen o przyszłości" c) "Ona i On" d) "Małe rzeczy"

8. W którym roku Marina Łuczenko wydała swój pierwszy album pt. Hard Beat? a) 2009 b) 2010 c) 2011 d) 2012

9. Jaki tytuł nosi najnowszy album Edyty Górniak? a) "Dotyk" b) "My" c) "Perła" d) "EKG"

10. Która polska gwiazda nagrała wspólnie z Mattem Pokorą utwór "Wanna Feel You Now"? a) Patricia Kazadi b) Edyta Górniak c) Marina d) Ewa Jach

1-3 pkt. Fatalnie! Podczas Viva Mjuzik Kłiiiz Super Star odpadłbyś w eliminacjach. Przydałaby Ci się porządna dawka wiedzy muzycznej. Viva Polska zaprasza na darmowe korepetycje, w każdy czwartek o godz. 20: 00 w programie "Viva Miuzik Kłiiiz Super Star".

4-6 pkt. Tak sobie… Widać, że Polska scena muzyczna nie jest Ci obca - jak by to powiedział Tomasz Jacyków - "wiesz, że grają, ale nie wiesz, w której dyskotece". Szybkie doszkalanie na antenie Vivy na pewno uporządkuje Twoje skromne zasoby.

7-8 pkt. Bardzo dobrze, ale… Poziom prawie mistrzowski, ale widać pewne niedociągnięcia. Podszlifuj to i owo i będzie idealnie. Oglądaj program "Viva Miuzik Kłiiiz Superstar" na kanale Viva Polska.

9-10 pkt. Gratulacje! Jesteś muzycznym wymiataczem! Największe polskie gwiazdy drżą na myśl o spotkaniu z Tobą na ringu "Viva Miuzik Kłiiiz Superstar". Trenuj swoje niesamowite skillsy i oglądaj Vivę regularnie, aby nie wypaść z formy.

Prawidłowe odpowiedzi: 1-c, 2-b, 3-a, 4-c, 5-b, 6-a, 7-c, 8-c, 9-b, 10-a.

"Viva Mjuzik Kłiiiz Super Star"

Premierowe odcinki w czwartki o godz. 20: 00 na antenie Viva Polska.

Kolejne gwiazdy stają do rywalizacji o miano najlepiej zorientowanego muzycznie artysty polskiego show biznesu. Możemy się spodziewać różnorodnych pytań, dużo poczucia humoru i śmiechu. Gwiazdom, które odważyły się wziąć udział w programie, zadawać pytania będzie znana i lubiana prezenterka Vivy Kasia Kępka, która także bardzo wprawnie dopinguje wszystkich uczestników kłiiizu. Rywalizacja będzie bardzo emocjonująca, ponieważ rozstrzygnie, która gwiazda jest ekspertem muzycznym, a która musi wziąć korepetycje i częściej włączać kanał Viva Polska.

Kinowe i telewizyjne hity na ekranie Twojego komputera: kino.telemagazyn.pl

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Hity dnia

Wszystkie hity »


Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×