Cała prawda o węglowodanach

The Truth About Carbs, Wielka Brytania

Dr Xand van Tulleken przygląda się węglowodanom w diecie. Okaże się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze produktów i sposobie ich przechowywania i przyrządzania, można wiele zyskać.

Reżyseria:Russell England

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Film/Film dokumentalny

Cała prawda o węglowodanach w telewizji

Galeria

Cała prawda o węglowodanach () - Film
  • Richard Bradley

    Producent

  • Lisa Edwards

    Producent

  • Gordon Mason

    Montaż

  • Xand Van Tulleken

    Prowadzący

  • Russell England

    Reżyseria

  • Joe Taylor

    Zdjęcia

Opis programu

Nadmierne spożycie niewłaściwych rodzajów węglowodanów, takich jak makaron, biały ryż, chleb i mąka, przyczynia się do rozwoju otyłości i cukrzycy. Dr Xand van Tulleken przygląda się węglowodanom w swojej diecie i odkrywa, że dotychczas odżywiał się niewłaściwie. Okazuje się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze rodzaju spożywanych węglowodanów oraz w sposobach ich przechowywania i przyrządzania, można schudnąć i zyskać zdrowotnie.