Cała prawda o węglowodanach
The Truth About Carbs, Wielka Brytania
Dr Xand van Tulleken przygląda się węglowodanom w diecie. Okaże się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze produktów i sposobie ich przechowywania i przyrządzania, można wiele zyskać.
Reżyseria:Russell England
Kategoria wiekowa:
Gatunek:Film/Film dokumentalny
Cała prawda o węglowodanach w telewizji
Galeria
Richard Bradley
Producent
Lisa Edwards
Producent
Gordon Mason
Montaż
Xand Van Tulleken
Prowadzący
Russell England
Reżyseria
Joe Taylor
Zdjęcia
Opis programu
Nadmierne spożycie niewłaściwych rodzajów węglowodanów, takich jak makaron, biały ryż, chleb i mąka, przyczynia się do rozwoju otyłości i cukrzycy. Dr Xand van Tulleken przygląda się węglowodanom w swojej diecie i odkrywa, że dotychczas odżywiał się niewłaściwie. Okazuje się, że dokonując niewielkich zmian w wyborze rodzaju spożywanych węglowodanów oraz w sposobach ich przechowywania i przyrządzania, można schudnąć i zyskać zdrowotnie.