Kaiseki - menu Koyamy

Koyama's Menu, Niemcy 2012

Kaiseki - menu Koyamy w telewizji

ZwińRozwiń

Multimedia

Opis programu

ZwińRozwiń

Hirohisa Koyama, jeden z najsłynniejszych japońskich szefów kuchni, tworzy autorskie kaiseki, czyli tradycyjną wielodaniową ucztę. Widzowie poznają jej kluczowe składniki oraz, co ważniejsze, osoby, dzięki którym mistrz może tworzyć swoje kulinarne dzieła, są to m.in. hodowca limonek, rzepy i ryżu, dostawca ryb, wytwórca pałeczek i rzemieślnik, który ręcznie, tradycyjną metodą, wytwarza kuchenne noże.

Hirohisa Koyama, jeden z najsłynniejszych japońskich szefów kuchni, tworzy autorskie kaiseki, czyli tradycyjną wielodaniową ucztę. Widzowie poznają jej kluczowe składniki oraz, co ważniejsze, osoby, dzięki którym mistrz może tworzyć swoje kulinarne dzieła, są to m.in. hodowca limonek, rzepy i ryżu, dostawca ryb, wytwórca pałeczek i rzemieślnik, który ręcznie, tradycyjną metodą, wytwarza kuchenne noże.

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Ocena społeczności: - Głosów: 0

Telemagazyn poleca

Hity dnia

Wszystkie hity »

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×