Autorzy odwiedzają pasjonatów gotowania. Podpatrują, jaki jest ich sposób na udany obiad czy kolację. Zaglądają do kuchni widzów, którzy będą mogli zaprezentować swoje przepisy na popisowe dania.
Sezon: 2
| PowtórkaAutorzy odwiedzają pasjonatów gotowania. Podpatrują, jaki jest ich sposób na udany obiad czy kolację. Zaglądają do kuchni widzów, którzy będą mogli zaprezentować swoje przepisy na popisowe dania.
Sezon: 2
Dla Luki Terni dania mięsne nie mają tajemnic. Prowadzący otwiera widzom drzwi do swojej karczmy, ukrytej na toskańskich wzgórzach, którą od czterech pokoleń prowadzi jego rodzina.
Sezon: 2
| PowtórkaDla Luki Terni dania mięsne nie mają tajemnic. Prowadzący otwiera widzom drzwi do swojej karczmy, ukrytej na toskańskich wzgórzach, którą od czterech pokoleń prowadzi jego rodzina.
Sezon: 2
Benedetta Rossi prezentuje rodzinne przepisy na zdrowe przysmaki i sycące dania. Odkrywa przed widzami niuanse tradycyjnych włoskich przepisów. Każdy znajdzie tu coś dla siebie.
Sezon: 3
Sezon: 8
Tomek Jakubiak udaje się na Śląsk. Na tradycyjny "ślonski łobiod" proponuje zrazy ze smażonymi kopytkami oraz gulasz cielęcy na placku ziemniaczanym.
Sezon: 2
| PowtórkaTomek Jakubiak udaje się na Śląsk. Na tradycyjny "ślonski łobiod" proponuje zrazy ze smażonymi kopytkami oraz gulasz cielęcy na placku ziemniaczanym.
Sezon: 2
| PowtórkaW tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi.
Sezon: 4
Katarzyna Bosacka wskaże, jak rozpoznać dobrą, zdrową żywność oraz zajmie się domowymi produktami używanymi na co dzień, takimi jak: mopy, żarówki, buty. Prowadząca podpowie, jak nie dać się oszukać.
Sezon: 5
Roberto, Csaba oraz Diego odwiedzają dwie pary. Pierwszą z nich jest małżeństwo - Gianfrancesco i Simone, które przyrządza menu inspirowane Mozartem. Federica i Sabina to przyjaciółki, które gustują w lokalnych produktach.
Sezon: 9
Najlepsi piekarze w kraju chwalą się swoimi doskonałymi umiejętnościami. Przygotowują śniadania z okazji Dnia Matki, pikniki rodzinne, a także przyjęcia urodzinowe i wesela. Sędziują: Duff Goldman, Lorraine Pascale i Nancy Fuller.
Sezon: 5
Anna Starmach przygotowuje wielkanocne dania. Przypomina tradycyjne polskie przepisy i proponuje wariacje na temat klasycznych potraw.
Odcinek: 1
| PowtórkaPiekarze podejmują świąteczne wyzwanie. Desery związane z Wielkanocą, króliczki, jajeczka oraz wyjątkowe przyjęcia przygotowane przez uczestników programu zadziwią jurorów a widzów przeniosą w świąteczny klimat.
Sezon: 3
| PowtórkaSezon: 4
Program ukazuje związki kuchni z kulturą i historią odwiedzanych przez Roberta Makłowicza regionów, odkrywa lokalne tradycje oraz miejscowe specjały i osadza je w kontekście historii małych ojczyzn.
Sezon: 3
| PowtórkaProgram ukazuje związki kuchni z kulturą i historią odwiedzanych przez Roberta Makłowicza regionów, odkrywa lokalne tradycje oraz miejscowe specjały i osadza je w kontekście historii małych ojczyzn.
Sezon: 3
Tym razem rolę główną odegrają bogate w kwasy omega-3 ryby. Prowadząca na bazie kilku rodzajów wędzonych ryb przygotowuje zapiekankę. Ponadto proponuje zielone gazpacho.
Sezon: 5
| PowtórkaTym razem rolę główną odegrają bogate w kwasy omega-3 ryby. Prowadząca na bazie kilku rodzajów wędzonych ryb przygotowuje zapiekankę. Ponadto proponuje zielone gazpacho.
Sezon: 5
| PowtórkaW tym odcinku Roberto zrobi makaron maltagliati z dynią, porem i kiełbasą, wędlinę wołową z pikantnym sosem majonezowym oraz jagnięcinę w winie z kapustą włoską.
Odcinek: 2
Anna Starmach przygotowuje wielkanocne dania. Przypomina tradycyjne polskie przepisy i proponuje wariacje na temat klasycznych potraw.
Odcinek: 2
W programie konkuruje ze sobą pięcioro najbardziej utalentowanych cukierników Ameryki. Ich sędziami są: Joanna Gaines, Andrew Zimmern i Zoë François. Nie tylko ocenią smak ciast, ale również ich teksturę i estetykę podania.
Odcinek: 5
Gospodarz przedstawia historie tych, którzy wykonują zawód kierowcy z pasją. Próbują odnaleźć jadłodajnie, które staną się namiastką domu, a serwowane dania dorównają przygotowywanym przez najbliższych.
Sezon: 4
Giusina Battaglia powraca z wieloma nowymi i ekscytującymi przepisami. Pokazuje widzom, jak przyrządzić typowe sycylijskie potrawy z lokalnych i tradycyjnych składników.
Sezon: 2
Tomek Jakubiak udaje się na Śląsk. Na tradycyjny "ślonski łobiod" proponuje zrazy ze smażonymi kopytkami oraz gulasz cielęcy na placku ziemniaczanym.
Sezon: 2
| PowtórkaTomek Jakubiak udaje się na Śląsk. Na tradycyjny "ślonski łobiod" proponuje zrazy ze smażonymi kopytkami oraz gulasz cielęcy na placku ziemniaczanym.
Sezon: 2
| PowtórkaW tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi.
Sezon: 4
| PowtórkaW każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół przedstawia widzom trzy przepisy na potrawy, które dzięki doskonałej współpracy zawsze się udają.
Odcinek: 2
Autorzy odwiedzają pasjonatów gotowania. Podpatrują, jaki jest ich sposób na udany obiad czy kolację. Zaglądają do kuchni widzów, którzy będą mogli zaprezentować swoje przepisy na popisowe dania.
Sezon: 2
| PowtórkaAutorzy odwiedzają pasjonatów gotowania. Podpatrują, jaki jest ich sposób na udany obiad czy kolację. Zaglądają do kuchni widzów, którzy będą mogli zaprezentować swoje przepisy na popisowe dania.
Sezon: 2
| PowtórkaW tym odcinku Roberto zrobi makaron maltagliati z dynią, porem i kiełbasą, wędlinę wołową z pikantnym sosem majonezowym oraz jagnięcinę w winie z kapustą włoską.
Odcinek: 2
| PowtórkaGiusina Battaglia powraca z wieloma nowymi i ekscytującymi przepisami. Pokazuje widzom, jak przyrządzić typowe sycylijskie potrawy z lokalnych i tradycyjnych składników.
Sezon: 2
| PowtórkaSzefowie kuchni przedstawiają swoje ulubione dania, które według nich zasługują na miano najlepszych na świecie. Niektóre z nich wymagają wielogodzinnej pracy, inne są proste w przygotowaniu.
Sezon: 10
Wiele składników zawartych w jedzeniu sprzyja poważnym schorzeniom i alergiom oraz źle wpływa na samopoczucie. Katarzyna Bosacka doradzi, jakie produkty spożywcze wybierać, by żyć zdrowiej.
Sezon: 2
| PowtórkaTelemagazyn z wydaniem magazynowym: