Wataha
Serial sensacyjny Wataha22:40
TVN 7
Program ukazuje związki kuchni z kulturą i historią odwiedzanych przez Roberta Makłowicza regionów, odkrywa lokalne tradycje oraz miejscowe specjały i osadza je w kontekście historii małych ojczyzn.
Sezon: 2
| PowtórkaProgram ukazuje związki kuchni z kulturą i historią odwiedzanych przez Roberta Makłowicza regionów, odkrywa lokalne tradycje oraz miejscowe specjały i osadza je w kontekście historii małych ojczyzn.
Sezon: 2
| PowtórkaProgram ukazuje związki kuchni z kulturą i historią odwiedzanych przez Roberta Makłowicza regionów, odkrywa lokalne tradycje oraz miejscowe specjały i osadza je w kontekście historii małych ojczyzn.
Sezon: 2
| PowtórkaDla Luki Terni dania mięsne nie mają tajemnic. Prowadzący otwiera widzom drzwi do swojej karczmy, ukrytej na toskańskich wzgórzach, którą od czterech pokoleń prowadzi jego rodzina.
Odcinek: 6
| PowtórkaW odcinku przepis na pyszny domowy makaron z wyśmienitym sosem, zrobimy znane na całym świecie taco - tex mex oraz przepis na smażonego homara z dodatkami.
Odcinek: 1
Roberto, Csaba oraz Diego odwiedzają dwie pary. Pierwszą z nich jest małżeństwo - Gianfrancesco i Simone, które przyrządza menu inspirowane Mozartem. Federica i Sabina to przyjaciółki, które gustują w lokalnych produktach.
Sezon: 9
Magda Gessler przygotowuje uwielbianą przez Polaków kaczkę wraz z modrą kapustą oraz czerwoną cebulą. Ponadto rzyrządza okonia morskiego pieczonego w skorupie z soli morskiej i popiołu z porów.
Odcinek: 3
| PowtórkaKatarzyna Bosacka wskaże, jak rozpoznać dobrą, zdrową żywność oraz zajmie się domowymi produktami używanymi na co dzień, takimi jak: mopy, żarówki, buty. Prowadząca podpowie, jak nie dać się oszukać.
Sezon: 2
Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy.
Odcinek: 6
| PowtórkaTomasz Jakubiak przyrządza różne dania, prezentując za każdym razem inny rodzaj mięsa. Widzowie poznają także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy opowiadają o swoich produktach.
Sezon: 3
| PowtórkaTomasz Jakubiak przyrządza różne dania, prezentując za każdym razem inny rodzaj mięsa. Widzowie poznają także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy opowiadają o swoich produktach.
Sezon: 3
| PowtórkaTomasz Jakubiak przyrządza różne dania, prezentując za każdym razem inny rodzaj mięsa. Widzowie poznają także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy opowiadają o swoich produktach.
Sezon: 3
| PowtórkaTomasz Jakubiak przyrządza różne dania, prezentując za każdym razem inny rodzaj mięsa. Widzowie poznają także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy opowiadają o swoich produktach.
Sezon: 3
| PowtórkaSezon: 2
O miano mistrza kuchni walczą mieszkańcy Białegostoku: Beata Just, Gracjan Konstantynowicz, Iwona Tomaszewska oraz Robert Piesiecki.
Sezon: 2
Katarzyna Bosacka wskaże, jak rozpoznać dobrą, zdrową żywność oraz zajmie się domowymi produktami używanymi na co dzień, takimi jak: mopy, żarówki, buty. Prowadząca podpowie, jak nie dać się oszukać.
Sezon: 8
W tym odcinku w roli głównej wystąpi biały ser, czyli twaróg. Kiedyś biały ser to był produkt uzyskany z samego mleka, a dziś nie ma żadnych przepisów, które określałyby, co to jest twaróg.
Sezon: 5
| PowtórkaEnrica Della Martira, finalistka Masterchef, zdradza przepisy na dania, które idealnie łączą się z chlebem.
Sezon: 2
| PowtórkaKuchnia MasterChefa zmienia się w plażę, a zadaniem uczestników jest przygotowanie wakacyjnego dania. Podczas zmagań młodym kucharzom towarzyszą rodzice, co wywołuje wiele emocji.
Sezon: 8
| PowtórkaMagda Gessler przygotowuje uwielbianą przez Polaków kaczkę wraz z modrą kapustą oraz czerwoną cebulą. Ponadto rzyrządza okonia morskiego pieczonego w skorupie z soli morskiej i popiołu z porów.
Odcinek: 3
| PowtórkaMichael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary.
Sezon: 6
| PowtórkaSezon: 4
Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania Alex Guarnaschelli, która sieje postrach na konkursach kulinarnych.
Sezon: 2
Konkurs kulinarny, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
Sezon: 50
| PowtórkaSezon: 15
| PowtórkaDla Luki Terni dania mięsne nie mają tajemnic. Prowadzący otwiera widzom drzwi do swojej karczmy, ukrytej na toskańskich wzgórzach, którą od czterech pokoleń prowadzi jego rodzina.
Sezon: 2
| PowtórkaTwórcy prezentują różne regiony Włoch z ich tradycyjną kuchnią i składnikami oraz sylwetki wyjątkowych szefów kuchni.
Odcinek: 11
| PowtórkaCo tydzień Tyler Florence daje właścicielom foodtrucków ograniczony budżet na zakupy, gotowanie i opracowywanie strategii. Drużyny, które sprzedadzą najwięcej dań, przechodzą do następnej rundy. Główna nagroda wynosi 50 000 dolarów.
Sezon: 15
Konkurs kulinarny, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
Sezon: 47
Gospodarz przedstawia historie tych, którzy wykonują zawód kierowcy z pasją. Próbują odnaleźć jadłodajnie, które staną się namiastką domu, a serwowane dania dorównają przygotowywanym przez najbliższych.
Sezon: 2
Kolorowe, proste i pomysłowe gotowanie z dzieckiem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni z pociechą.
Tomasz Jakubiak przyrządza różne dania, prezentując za każdym razem inny rodzaj mięsa. Widzowie poznają także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy opowiadają o swoich produktach.
Sezon: 2
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: