Anna Starmach uczy, jak w 25 minut przygotować dania za jedyne 25 złotych. W ciągu jednego odcinka zaprezentuje trzy autorskie przepisy.
Odcinek: 7
| PowtórkaAnna Starmach uczy, jak w 25 minut przygotować dania za jedyne 25 złotych. W ciągu jednego odcinka zaprezentuje trzy autorskie przepisy.
Odcinek: 8
Anna Starmach uczy, jak w 25 minut przygotować dania za jedyne 25 złotych. W ciągu jednego odcinka zaprezentuje trzy autorskie przepisy.
Odcinek: 9
Anna Starmach uczy, jak w 25 minut przygotować dania za jedyne 25 złotych. W ciągu jednego odcinka zaprezentuje trzy autorskie przepisy.
Odcinek: 10
| PowtórkaPierwszą od lat podróż po Polsce Robert Makłowicz rozpoczyna na Ostrowie Lednickim, następnie odwiedza Wolsztyn. Miejscowe atrakcje na talerzu to chłodnik wielkopolski oraz oraz kaczka po poznańsku.
Odcinek: 8
| PowtórkaWidzowie dowiedzą się, jak ważny dla Norwegów jest dzień 17 maja, odwiedzając z Robertem Makłowiczem dawną stolicę kraju, Bergen. Kamera podgląda przygotowania do obchodów święta narodowego i przemarsz patriotycznej parady ulicami miasta.
Sezon: 2
W tym odcinku królują pierożki, powstałe na bazie podrobów i owoców morza. Podstawą farszu są nerki cielęce z cebulą i koprem. Każdy pieróg wzbogacony zostaje o krewetkę i odrobinę masła.
Odcinek: 1
| PowtórkaW tym odcinku królują pierożki, powstałe na bazie podrobów i owoców morza. Podstawą farszu są nerki cielęce z cebulą i koprem. Każdy pieróg wzbogacony zostaje o krewetkę i odrobinę masła.
Odcinek: 2
W kolejnych odcinkach programu prowadząca wskaże widzom, jak rozpoznać rzeczywiście zdrową i odżywczą żywność znajdującą się na półkach sklepowych, obnaży też chwyty specjalistów od marketingu i reklamy.
Sezon: 6
Katarzyna Bosacka wskaże, jak rozpoznać dobrą, zdrową żywność oraz zajmie się domowymi produktami używanymi na co dzień, takimi jak: mopy, żarówki, buty. Prowadząca podpowie, jak nie dać się oszukać.
Sezon: 5
| PowtórkaMikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy.
Odcinek: 20
| Powtórka9. edycja "MasterChefa", czyli programu, w którym z kulinarnymi zadaniami mierzą się kucharze-amatorzy. Ich zmagania ocenia jury: Magda Gessler, Anna Starmach i Michel Moran.
Sezon: 10
| PowtórkaKulisy pracy amerykańskich cukierników, którzy tworzą niezwykłe ciasta - od tortów weselnych zaprzeczających grawitacji, po repliki zwierząt naturalnej wielkości.
Odcinek: 4
| PowtórkaKulisy pracy amerykańskich cukierników, którzy tworzą niezwykłe ciasta - od tortów weselnych zaprzeczających grawitacji, po repliki zwierząt naturalnej wielkości.
Odcinek: 5
| PowtórkaSezon: 2
W kolejnym programie rywalizują mieszkańcy Wrocławia: Anna Suda - studentka, Maciej Moroz - wykładowca w szkole uwodzenia, Jolanta Najborowska - prawniczka, oraz Jacek Afeltowicz - miłośnik lwów.
Odcinek: 4
Katarzyna Bosacka wskaże, jak rozpoznać dobrą, zdrową żywność oraz zajmie się domowymi produktami używanymi na co dzień, takimi jak: mopy, żarówki, buty. Prowadząca podpowie, jak nie dać się oszukać.
Sezon: 8
Katarzyna Bosacka wskaże, jak rozpoznać dobrą, zdrową żywność oraz zajmie się domowymi produktami używanymi na co dzień, takimi jak: mopy, żarówki, buty. Prowadząca podpowie, jak nie dać się oszukać.
Sezon: 8
Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy.
Odcinek: 12
| PowtórkaMikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy.
Odcinek: 13
| PowtórkaPani Janinka z Gliczarowa nad Dunajcem gotuje z pokrzyw wiosenną zupę, a z pędów sosny przyrządza syrop na kaszel. Kasia i Claudia Chwołki z Czerwionki Leszczyny podają przepis na rosół z gołębia.
Odcinek: 5
| PowtórkaWalenty szykuje pożywną grochówkę z nóżkami wieprzowymi, którą poda z własnoręcznie upieczonym chlebem. W menu głównym wylądują policzki wieprzowe z grzybami oraz ogony wołowe z kiełbasą chorizo.
Sezon: 2
| PowtórkaW tym programie podziękowania mają wyjątkowy smak. Samodzielnie przygotowaną kolacją najmłodsi podziękują tym, których podziwiają i którzy wspierają ich na co dzień. W realizacji planu pomoże im Pascal Brodnicki.
Odcinek: 1
| PowtórkaW tym odcinku królują pierożki, powstałe na bazie podrobów i owoców morza. Podstawą farszu są nerki cielęce z cebulą i koprem. Każdy pieróg wzbogacony zostaje o krewetkę i odrobinę masła.
Odcinek: 1
| PowtórkaW tym odcinku królują pierożki, powstałe na bazie podrobów i owoców morza. Podstawą farszu są nerki cielęce z cebulą i koprem. Każdy pieróg wzbogacony zostaje o krewetkę i odrobinę masła.
Odcinek: 2
| PowtórkaNajlepsi piekarze w kraju chwalą się swoimi doskonałymi umiejętnościami. Przygotowują śniadania z okazji Dnia Matki, pikniki rodzinne, a także przyjęcia urodzinowe i wesela. Sędziują: Duff Goldman, Lorraine Pascale i Nancy Fuller.
Sezon: 6
Kristin Chenoweth zaprasza zawodowych cukierników do konkursu, w którym uczestnicy mają stworzyć naturalnej wielkości jadalną grę planszową. Słodkie arcydzieła oceniają jurorzy. Nagrodą jest 25 000 dolarów.
Odcinek: 3
Kulisy pracy amerykańskich cukierników, którzy tworzą niezwykłe ciasta - od tortów weselnych zaprzeczających grawitacji, po repliki zwierząt naturalnej wielkości.
Odcinek: 6
W Villa Arconati odbywa się konkurs, który wyłoni najlepszego cukiernika amatora. Każdy etap składa się z dwóch zadań, które sprawdzą kreatywność oraz umiejętności techniczne zawodników. Z każdym odcinkiem trudność zadań wzrasta.
Sezon: 5
Pierwszym zadaniem w tym odcinku będzie stworzenie dekoracji będącej hołdem dla internetowej miłości. Zwycięska drużyna dostanie nagrodę w zadaniu eliminacyjnym.
Sezon: 2
| PowtórkaDiego, Csaba oraz Roberto odwiedzą Piera i Irene, którzy przygotują menu związane z miasteczkiem Castrovillari. Simona i Fabrizio to przyjaciele, których łączy miłość to rugby. Pasję zamierzają zawrzeć w swoim menu.
Sezon: 9
| PowtórkaRobert Irvine, amerykański kucharz i restaurator, diagnozuje problemy restauracji, które przestały być rentowne i odwiedzane przez klientów. Wynik sprawdzianu zostaje przedstawiony właścicielom.
Sezon: 16
Claire Robinson prezentuje widzom dania przygotowane tylko z 5 składników. W programie proste przepisy na potrawy, których przyrządzenie zabiera niewiele czasu.
Odcinek: 2
| PowtórkaClaire Robinson prezentuje widzom dania przygotowane tylko z 5 składników. W programie proste przepisy na potrawy, których przyrządzenie zabiera niewiele czasu.
Odcinek: 3
| PowtórkaW tym odcinku wystąpi Justyna Kalisz z programu "Nauka Jazdy". Wraz z Michelem przygotują rybne przysmaki." Food Network, piątek,
Sezon: 2
Kolorowe, proste i pomysłowe gotowanie z dzieckiem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni z pociechą.
Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy.
Odcinek: 22
| Powtórka