Tomek Jakubiak, miłośnik dobrego jedzenia, zaprasza na niezwykłą podróż po kraju. Widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych produktów, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań.
Sezon: 2
| PowtórkaOprócz zaskakujących pomysłów na dania przygotowywane z myślą o najmłodszych gospodyni dzieli się wieloma praktycznymi radami na temat tego co, jak i kiedy gotować dla dzieci.
Sezon: 2
Piotr Kucharski pokazuje, jak przełamać kulinarną rutynę. W każdym odcinku gości w progach innego domu, aby poznać jego mieszkańców i ich kulinarne zwyczaje. Dowiaduje się, co najczęściej jedzą.
Sezon: 2
| PowtórkaKuchnia zero waste to nie tylko gotowanie, ale sposób na życie. Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka idei zero waste, prezentuje sposoby na gotowanie bez marnowania żywności.
Sezon: 2
| PowtórkaGospodyni w przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator gotowania.
Sezon: 6
Sezon: 3
| PowtórkaTomasz Deker doświadczenie zdobywał w najlepszych europejskich szkołach i cukierniach. W każdym odcinku prowadzący przedstawia trzy przepisy na pyszne i proste desery.
Sezon: 3
Czy lepsze jest folgowanie zachciankom czy bilansowanie posiłków? Prowadzący będą nas przekonywać do swojej wizji gotowania.
Odcinek: 59 Sezon: 7
| PowtórkaCzy lepsze jest folgowanie zachciankom czy bilansowanie posiłków? Prowadzący będą nas przekonywać do swojej wizji gotowania.
Odcinek: 60 Sezon: 7
| PowtórkaJamie Oliver przygotowuje dania w 30 minut. Twierdzi, że gwarancją sukcesu są: świetna organizacja, dobre przepisy oraz kilka sztuczek. Gospodarz dzieli się z widzami doświadczeniem i radami.
Sezon: 2
| PowtórkaJamie Oliver przygotowuje dania w 30 minut. Twierdzi, że gwarancją sukcesu są: świetna organizacja, dobre przepisy oraz kilka sztuczek. Gospodarz dzieli się z widzami doświadczeniem i radami.
Sezon: 2
| PowtórkaSezon: 7
| PowtórkaW tej dyscyplinie Polacy nie mają sobie równych i gdy tylko robi się cieplej, zaczynają wielkie grillowanie.
Sezon: 2
| PowtórkaJamie Oliver odwiedza m.in. Kostarykę, Japonię oraz greckie wyspy, aby dowiedzieć się, na czym polega sekret długowieczności tamtejszych społeczeństw.
Odcinek: 2
| PowtórkaAustralijski mistrz piekarski rusza w drogę, by skosztować chleba z różnych stron świata. To będzie inspirująca podróż.
Odcinek: 5
| PowtórkaSezon: 10
Sezon: 10
Podróżując po Polsce, Tomasz Jakubiak szuka charakterystycznych produktów lub potraw. Następnie przygotowuje z nich trzy dania.
Odcinek: 2
| PowtórkaCzy lepsze jest folgowanie zachciankom czy bilansowanie posiłków? Prowadzący będą nas przekonywać do swojej wizji gotowania.
Odcinek: 61 Sezon: 7
Czy lepsze jest folgowanie zachciankom czy bilansowanie posiłków? Prowadzący będą nas przekonywać do swojej wizji gotowania.
Odcinek: 62 Sezon: 7
Jamie Oliver przygotowuje dania w 30 minut. Twierdzi, że gwarancją sukcesu są: świetna organizacja, dobre przepisy oraz kilka sztuczek. Gospodarz dzieli się z widzami doświadczeniem i radami.
Sezon: 2
Jamie Oliver przygotowuje dania w 30 minut. Twierdzi, że gwarancją sukcesu są: świetna organizacja, dobre przepisy oraz kilka sztuczek. Gospodarz dzieli się z widzami doświadczeniem i radami.
Sezon: 2
Sezon: 7
| PowtórkaTym razem Tomasz Jakubiak przemierza słoneczną Italię w poszukiwaniu miejscowych specjałów i potraw.
Odcinek: 6
| PowtórkaSezon: 8
Sezon: 9
Sezon: 9
Si King i Dave Myers obserwują zmagania siedmiu osób w brytyjskiej fabryce Nestlé. Na zawodników czeka szereg zadań, które oceniają mistrzowie czekoladnictwa.
Odcinek: 4
James Martin przemierza Anglię, Szkocję, Walię i Irlandię Północną. Towarzyszą mu uznani szefowie kuchni z danego regionu, dzięki którym poznaje miejscowe specjały i przepisy.
Odcinek: 3
| PowtórkaJames Martin przemierza Anglię, Szkocję, Walię i Irlandię Północną. Towarzyszą mu uznani szefowie kuchni z danego regionu, dzięki którym poznaje miejscowe specjały i przepisy.
Odcinek: 4
| PowtórkaSezon: 8
| Powtórka