Restaurator i juror programu "MasterChef" zaprezentował w kuchni "Dzień Dobry TVN" gruszki w gorzkiej czekoladzie, tatara z piersi kaczki w pieprzu syczuańskim oraz filety z okonia z cykorią i sosem z winogron. Michel Moran przyrządził dania według receptur, które zawarł w swojej pierwszej książce kulinarnej "Moje smaki". Publikacja pojawi się w księgarniach 9 października bieżącego roku.
"MasterChef" TVN 6.10.2013 odc. 6, godz. 20
Burze nad całą Polską
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Edward Miszczak w ogniu pytań! Brakuje mu słów w rozmowie o Dagmarze Kaźmierskiej
- Co się dzieje na głowie Sykut-Jeżyny? Kolejny tydzień i kolejna zmiana [ZDJĘCIA]
- Żona Stuhra wyjada po nim resztki i się tym chwali! Wymyśliła na to nową nazwę
- Lara Gessler udzieliła wywiadu w majtkach! Znów zapomniała spodni? [ZDJĘCIA]