TelemagazynLuke Nguyen w dorzeczu MekonguOdcinki Luke Nguyen w dorzeczu Mekongu Streszczenia odcinków Luke Nguyen's Greater Mekong, Australia 2011 Odcinek 10 - miasto Chiang Mai, Tajlandia Australijczyk wietnamskiego pochodzenia, właściciel restauracji "The Red Lantern" Luke Nguyen zabiera widzów w kulinarną podróż po kraju przodków. Widzowie poznają aromaty i smaki dorzecza Mekongu. Odcinek 9 - wieś Mae Salong, Tajlandia Australijczyk wietnamskiego pochodzenia, właściciel restauracji "The Red Lantern" Luke Nguyen zabiera widzów w kulinarną podróż po kraju przodków. Widzowie poznają aromaty i smaki dorzecza Mekongu. Odcinek 8 - miasteczko Chiang Khong, Tajlandia Australijczyk wietnamskiego pochodzenia, właściciel restauracji "The Red Lantern" Luke Nguyen zabiera widzów w kulinarną podróż po kraju przodków. Widzowie poznają aromaty i smaki dorzecza Mekongu. Odcinek 7 - miasto Keng Tung, Myanmar Australijczyk wietnamskiego pochodzenia, właściciel restauracji "The Red Lantern" Luke Nguyen zabiera widzów w kulinarną podróż po kraju przodków. Widzowie poznają aromaty i smaki dorzecza Mekongu. Odcinek 6 - jezioro Inle, Myanmar Australijczyk wietnamskiego pochodzenia, właściciel restauracji "The Red Lantern" Luke Nguyen zabiera widzów w kulinarną podróż po kraju przodków. Widzowie poznają aromaty i smaki dorzecza Mekongu. Odcinek 5 - Rangun, Myanmar Australijczyk wietnamskiego pochodzenia, właściciel restauracji "The Red Lantern" Luke Nguyen zabiera widzów w kulinarną podróż po kraju przodków. Widzowie poznają aromaty i smaki dorzecza Mekongu. Odcinek 4 - region Xishuangbana, Chiny Australijczyk wietnamskiego pochodzenia, właściciel restauracji "The Red Lantern" Luke Nguyen zabiera widzów w kulinarną podróż po kraju przodków. Widzowie poznają aromaty i smaki dorzecza Mekongu. Odcinek 3 - miasto Lijiang, Chiny Australijczyk wietnamskiego pochodzenia, właściciel restauracji "The Red Lantern" Luke Nguyen zabiera widzów w kulinarną podróż po kraju przodków. Widzowie poznają aromaty i smaki dorzecza Mekongu. Odcinek 2 - miasta Dali i Shaxi, Chiny Australijczyk wietnamskiego pochodzenia, właściciel restauracji "The Red Lantern" Luke Nguyen zabiera widzów w kulinarną podróż po kraju przodków. Widzowie poznają aromaty i smaki dorzecza Mekongu. Odcinek 1 - miasto Kunming, Chiny Australijczyk wietnamskiego pochodzenia, właściciel restauracji "The Red Lantern" Luke Nguyen zabiera widzów w kulinarną podróż po kraju przodków. Widzowie poznają aromaty i smaki dorzecza Mekongu. Luke Nguyen w dorzeczu Mekongu w telewizji Poniedziałek 05.09.2016 19:30 Odcinek4 CANAL+ Kuchnia Wtorek 06.09.2016 00:30 Odcinek3 CANAL+ Kuchnia Wtorek 06.09.2016 19:30 Odcinek5 CANAL+ Kuchnia Środa 07.09.2016 19:30 Odcinek6 CANAL+ Kuchnia Czwartek 08.09.2016 19:30 Odcinek7 CANAL+ Kuchnia Czwartek 08.09.2016 23:30 Odcinek6 CANAL+ Kuchnia Piątek 09.09.2016 19:30 Odcinek8 CANAL+ Kuchnia Poniedziałek 12.09.2016 19:30 Odcinek9 CANAL+ Kuchnia Wtorek 13.09.2016 00:35 Odcinek8 CANAL+ Kuchnia Wtorek 13.09.2016 15:30 Odcinek9 CANAL+ Kuchnia Wtorek 13.09.2016 19:30 Odcinek10 CANAL+ Kuchnia Środa 14.09.2016 14:00 Odcinek10 CANAL+ Kuchnia Pokaż więcej Pokaż mniej Podobne programy Wojny magazynowe: Kanada Owcze szaleństwo Polowanie na myśliwego Zagadkowe zgony Policja dla zwierząt w RPA Pogotowie ratunkowe dla zwierząt Polskie prywatne zbrodnie Bliźniacze zło Anatomia głupoty według Richarda Hammonda Ślubny salon marzeń