Fabryka jedzenia Odcinek 5 - Czerwona winorośl

Kanada

Streszczenie odcinka

Tym razem zobaczymy zakłady, w których produkowanych jest 200 tysięcy paczek cukierków lukrecjowych dziennie. Poznamy też dwóch wesołkowatych braci z Toronto, którzy wpadli na pomysł połączenia klasycznego majonezu z pikantnym tajskim sosem sriracha. Ponadto odwiedzamy miejsce, gdzie powstaje 40 tysięcy tureckich placków z ciasta filo z nadzieniem ze szpinaku i fety. Na koniec przyjrzymy się procesowi produkcji słodkich kanapek, składających się z dwóch ciastek migdałowych, połączonych gorzką czekoladą.

Czas trwania:25 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Fabryka jedzenia w telewizji

Galeria

Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl
  • Czerwona winorośl