Fabryka jedzenia Odcinek 10 (Sezon 3) - Słodkie i kwaśne

Kanada

Streszczenie odcinka

Zanim karmelowo-orzechowy batonik będzie mógł trafić do konsumenta, musi zostać polany gorącą czekoladą, a następnie schłodzony w specjalnym ponad dziesięciometrowym tunelu. W pewnym zakładzie produkującym sałatkę jajeczno-ziemniaczaną co godzinę gotuje się aż 11 ton ziemniaków. Natomiast aby paszteciki z ciasta francuskiego nie eksplodowały podczas pieczenia, ciasto musi być odpowiednio ponakłuwane. A na koniec sekrety batonów czipsowych - zaskakującego połączenia czekolady i chrupiących ziemniaków.

Czas trwania:25 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Fabryka jedzenia w telewizji

Galeria

Słodkie i kwaśne
Słodkie i kwaśne
Słodkie i kwaśne
Słodkie i kwaśne
Słodkie i kwaśne
Słodkie i kwaśne
Słodkie i kwaśne
Słodkie i kwaśne
Słodkie i kwaśne
  • Słodkie i kwaśne
  • Słodkie i kwaśne
  • Słodkie i kwaśne
  • Słodkie i kwaśne
  • Słodkie i kwaśne
  • Słodkie i kwaśne
  • Słodkie i kwaśne
  • Słodkie i kwaśne
  • Słodkie i kwaśne