Muzzle
Thriller Muzzle21:00
CANAL+
Paluszki rybne skąpane w maśle i bułce tartej smaży się na złoty kolor w zaledwie 20 sekund. W tym odcinku widzowie zobaczą też, jak z mąki kukurydzianej i karmelu powstaje pewien pyszny przysmak. Następnie czas na słodkie ziemniaki - umyte, obrane, pokrojone i wysuszone, wkrótce staną się karbowanymi frytkami. Na deser przyjrzymy się, jak spora porcja surowego ciasta zamienia się w pyszne ciasteczka.
Wtorek 09.02.2021 15:30 Odcinek 16 (Sezon 3)
Niedziela 24.01.2021 07:30 Odcinek 16 (Sezon 3)
Niedziela 06.12.2020 11:30 Odcinek 16 (Sezon 3)
Czwartek 22.10.2020 15:30 Odcinek 16 (Sezon 3)
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: