- Odcinek 18 (Sezon 3) : Smaki Japonii

Kanada

Multimedia

Streszczenie odcinka

Tym razem widzowie zobaczą , jak wygląda proces warzenia w mikrobrowarze: partia czterech tysięcy litrów piwa korzennego zawiera całe szufle przypraw i korę brzozy. W tym odcinku widzowie dowiedzą się, że potrzeba nawet sześciu miesięcy, by przygotować sos sojowy tamari, a koszerna maca musi być gotowa w 18 minut, inaczej cała partia będzie do niczego. Na deser - pyszne torciki czekoladowe, które są doprawdy grzechu warte.

  • Czas trwania: 29 minut
  • Gatunek: Serial dokumentalny

Fabryka jedzenia w telewizji

ZwińRozwiń

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×