Fabryka jedzenia Odcinek 20 (Sezon 3) - Czekoladowe szaleństwo

Kanada

Streszczenie odcinka

W tym wydaniu widzowie dowiedzą się, jak wygląda proces produkcji popularnych w Kanadzie cukierków ChocoRock. Każdego roku do sprzedaży trafia milion kilogramów tych łakoci. Widzowie zobaczą także, czemu swoją chrupkość zawdzięczają nugaty preclowe. Przekonają się też, jak wiele pracy trzeba, aby uzyskać idealną prażoną cebulkę. Dowiedzą się również, jak powstają napoje Brio Italian i jaką rolę w tworzeniu ich charakterystycznego smaku odgrywa pomarańcza chinotto.

Czas trwania:27 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Fabryka jedzenia w telewizji

Galeria

Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo
  • Czekoladowe szaleństwo