Fabryka jedzenia Odcinek 24 (Sezon 3) - Słodkie i słone

Kanada

Streszczenie odcinka

Tym razem realizatorzy odwiedzają zakłady, w których każdego roku produkowanych jest ponad półtora miliarda drażetek czekoladowych Sixlets. Widzowie przekonają się także, jak wygląda robienie gołąbków na masową skalę. Widzowie zobaczą fabrykę, w której powstaje ich 400 tysięcy z 40 tysięcy główek kapusty. W dzisiejszym wydaniu widzowie poznają również tajniki wytwarzania popularnych przekąsek - popcornu na słodko i na słono oraz czipsów ziemniaczanych.

Czas trwania:25 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Fabryka jedzenia w telewizji

Galeria

Słodkie i słone
Słodkie i słone
Słodkie i słone
Słodkie i słone
Słodkie i słone
Słodkie i słone
Słodkie i słone
Słodkie i słone
Słodkie i słone
Słodkie i słone
Słodkie i słone
Słodkie i słone
Słodkie i słone
Słodkie i słone
Słodkie i słone
  • Słodkie i słone
  • Słodkie i słone
  • Słodkie i słone
  • Słodkie i słone
  • Słodkie i słone
  • Słodkie i słone
  • Słodkie i słone
  • Słodkie i słone
  • Słodkie i słone
  • Słodkie i słone
  • Słodkie i słone
  • Słodkie i słone
  • Słodkie i słone
  • Słodkie i słone
  • Słodkie i słone