Fabryka jedzenia Odcinek 7 (Sezon 3) - Orzechowe smaki

Kanada

Streszczenie odcinka

Widzowie dowiedzą się między innymi, jak powstaje krokant, czyli posypka cukiernicza z masła, cukru i siekanych orzechów. W programie także odwiedziny w zakładzie, w którym każdego dnia z linii produkcyjnej zjeżdża sto tysięcy kiełbasek w cieście. Twórcy programu podglądają pracę w całodobowym sklepiku, w którym na miejscu pieczone są bajgle w ilościach hurtowych. Przekonamy się również, że trzeba 48 godzin, aby przygotować ręcznie robione dżalebi, będące indyjskim przysmakiem ciasteczka z lanego ciasta smażone w głębokim tłuszczu.

Czas trwania:25 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Fabryka jedzenia w telewizji

Galeria

Orzechowe smaki
Orzechowe smaki
Orzechowe smaki
Orzechowe smaki
Orzechowe smaki
Orzechowe smaki
Orzechowe smaki
Orzechowe smaki
Orzechowe smaki
  • Orzechowe smaki
  • Orzechowe smaki
  • Orzechowe smaki
  • Orzechowe smaki
  • Orzechowe smaki
  • Orzechowe smaki
  • Orzechowe smaki
  • Orzechowe smaki
  • Orzechowe smaki