Wizyta w zakładach w Nowym Brunszwiku, gdzie z linii produkcyjnej zjeżdża 10 tysięcy owocowych przysmaków na minutę. Widzowie poznają model działania kanadyjskiego przedsiębiorstwa, które ma sześć wytwórni produkujących rocznie ponad 100 milionów kawałków sushi. Zobaczą, jak powstają aromatyczne gorzkie zaprawy barmańskie dodawane do drinków. I odwiedzą fabrykę, w której wytwarzane są niskokaloryczne chrupki kukurydziane z czekoladowym nadzieniem.
Czwartek 17.12.2020 07:45 Odcinek 17 (Sezon 5)
Poniedziałek 30.11.2020 15:00 Odcinek 17 (Sezon 5)
Sobota 21.11.2020 14:15 Odcinek 17 (Sezon 5)
Sobota 24.10.2020 17:00 Odcinek 17 (Sezon 5)
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: