Zanim karmelowo-orzechowy batonik będzie mógł trafić do konsumenta, musi zostać polany gorącą czekoladą, a następnie schłodzony w specjalnym ponad dziesięciometrowym tunelu. W pewnym zakładzie produkującym sałatkę jajeczno-ziemniaczaną co godzinę gotuje się aż 11 ton ziemniaków. Natomiast aby paszteciki z ciasta francuskiego nie eksplodowały podczas pieczenia, ciasto musi być odpowiednio ponakłuwane. A na koniec sekrety batonów czipsowych - zaskakującego połączenia czekolady i chrupiących ziemniaków.
Sobota 20.02.2021 18:30 Odcinek 10 (Sezon 3)
Czwartek 04.02.2021 15:30 Odcinek 10 (Sezon 3)
Sobota 16.01.2021 07:30 Odcinek 10 (Sezon 3)
Niedziela 15.11.2020 11:30 Odcinek 10 (Sezon 3)