- Odcinek 10 (Sezon 3) : Słodkie i kwaśne

Kanada

Multimedia

Streszczenie odcinka

Zanim karmelowo-orzechowy batonik będzie mógł trafić do konsumenta, musi zostać polany gorącą czekoladą, a następnie schłodzony w specjalnym ponad dziesięciometrowym tunelu. W pewnym zakładzie produkującym sałatkę jajeczno-ziemniaczaną co godzinę gotuje się aż 11 ton ziemniaków. Natomiast aby paszteciki z ciasta francuskiego nie eksplodowały podczas pieczenia, ciasto musi być odpowiednio ponakłuwane. A na koniec sekrety batonów czipsowych - zaskakującego połączenia czekolady i chrupiących ziemniaków.

  • Czas trwania: 27 minut
  • Gatunek: Serial dokumentalny

Fabryki smaku w telewizji

ZwińRozwiń

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×