Fabryka jedzenia Odcinek 16 (Sezon 3) - Rybne paluszki

Kanada

Streszczenie odcinka

Paluszki rybne skąpane w maśle i bułce tartej smaży się na złoty kolor w zaledwie 20 sekund. W tym odcinku widzowie zobaczą też, jak z mąki kukurydzianej i karmelu powstaje pewien pyszny przysmak. Następnie czas na słodkie ziemniaki - umyte, obrane, pokrojone i wysuszone, wkrótce staną się karbowanymi frytkami. Na deser przyjrzymy się, jak spora porcja surowego ciasta zamienia się w pyszne ciasteczka.

Czas trwania:27 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Fabryka jedzenia w telewizji

Galeria

Rybne paluszki
Rybne paluszki
Rybne paluszki
Rybne paluszki
Rybne paluszki
Rybne paluszki
Rybne paluszki
Rybne paluszki
Rybne paluszki
Rybne paluszki
Rybne paluszki
Rybne paluszki
Rybne paluszki
Rybne paluszki
  • Rybne paluszki
  • Rybne paluszki
  • Rybne paluszki
  • Rybne paluszki
  • Rybne paluszki
  • Rybne paluszki
  • Rybne paluszki
  • Rybne paluszki
  • Rybne paluszki
  • Rybne paluszki
  • Rybne paluszki
  • Rybne paluszki
  • Rybne paluszki
  • Rybne paluszki