- Odcinek 16 (Sezon 3) : Rybne paluszki

Kanada

Multimedia

Streszczenie odcinka

Paluszki rybne skąpane w maśle i bułce tartej smaży się na złoty kolor w zaledwie 20 sekund. W tym odcinku widzowie zobaczą też, jak z mąki kukurydzianej i karmelu powstaje pewien pyszny przysmak. Następnie czas na słodkie ziemniaki - umyte, obrane, pokrojone i wysuszone, wkrótce staną się karbowanymi frytkami. Na deser przyjrzymy się, jak spora porcja surowego ciasta zamienia się w pyszne ciasteczka.

  • Czas trwania: 30 minut
  • Gatunek: Serial dokumentalny

Fabryki smaku w telewizji

ZwińRozwiń

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×