Fabryka jedzenia Odcinek 18 (Sezon 3) - Smaki Japonii

Kanada

Streszczenie odcinka

Tym razem widzowie zobaczą , jak wygląda proces warzenia w mikrobrowarze: partia czterech tysięcy litrów piwa korzennego zawiera całe szufle przypraw i korę brzozy. W tym odcinku widzowie dowiedzą się, że potrzeba nawet sześciu miesięcy, by przygotować sos sojowy tamari, a koszerna maca musi być gotowa w 18 minut, inaczej cała partia będzie do niczego. Na deser - pyszne torciki czekoladowe, które są doprawdy grzechu warte.

Czas trwania:27 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Fabryka jedzenia w telewizji

Galeria

Smaki Japonii
Smaki Japonii
Smaki Japonii
Smaki Japonii
Smaki Japonii
Smaki Japonii
Smaki Japonii
Smaki Japonii
Smaki Japonii
Smaki Japonii
Smaki Japonii
Smaki Japonii
Smaki Japonii
Smaki Japonii
  • Smaki Japonii
  • Smaki Japonii
  • Smaki Japonii
  • Smaki Japonii
  • Smaki Japonii
  • Smaki Japonii
  • Smaki Japonii
  • Smaki Japonii
  • Smaki Japonii
  • Smaki Japonii
  • Smaki Japonii
  • Smaki Japonii
  • Smaki Japonii
  • Smaki Japonii