Fabryka jedzenia Odcinek 23 (Sezon 3) - Puszka pełna orzeźwienia

Kanada

Streszczenie odcinka

Tym razem widzowie dowiedzą się, że w każdej minucie powstaje 1300 puszek coli. Z kolei by wyprodukować jogurt grecki bez tłuszczu, potrzeba dwóch szczepów bakterii i nowoczesnej wirówki. Na tym nie koniec ciekawostek. Ponad 700 tysięcy kilogramów kremu zużywa się rocznie do produkcji biszkoptowych rolad szwajcarskich, a 30 tysięcy słoików z marynowanymi buraczkami zjeżdża z taśmy produkcyjnej każdego dnia.

Czas trwania:27 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Fabryka jedzenia w telewizji

Galeria

Puszka pełna orzeźwienia
Puszka pełna orzeźwienia
Puszka pełna orzeźwienia
Puszka pełna orzeźwienia
Puszka pełna orzeźwienia
Puszka pełna orzeźwienia
Puszka pełna orzeźwienia
Puszka pełna orzeźwienia
Puszka pełna orzeźwienia
Puszka pełna orzeźwienia
Puszka pełna orzeźwienia
Puszka pełna orzeźwienia
Puszka pełna orzeźwienia
  • Puszka pełna orzeźwienia
  • Puszka pełna orzeźwienia
  • Puszka pełna orzeźwienia
  • Puszka pełna orzeźwienia
  • Puszka pełna orzeźwienia
  • Puszka pełna orzeźwienia
  • Puszka pełna orzeźwienia
  • Puszka pełna orzeźwienia
  • Puszka pełna orzeźwienia
  • Puszka pełna orzeźwienia
  • Puszka pełna orzeźwienia
  • Puszka pełna orzeźwienia
  • Puszka pełna orzeźwienia