- Odcinek 24 (Sezon 3) : Słodkie i słone

Kanada

Multimedia

Streszczenie odcinka

Tym razem realizatorzy odwiedzają zakłady, w których każdego roku produkowanych jest ponad półtora miliarda drażetek czekoladowych Sixlets. Widzowie przekonają się także, jak wygląda robienie gołąbków na masową skalę. Widzowie zobaczą fabrykę, w której powstaje ich 400 tysięcy z 40 tysięcy główek kapusty. W dzisiejszym wydaniu widzowie poznają również tajniki wytwarzania popularnych przekąsek - popcornu na słodko i na słono oraz czipsów ziemniaczanych.

  • Czas trwania: 27 minut
  • Gatunek: Serial dokumentalny

Fabryki smaku w telewizji

ZwińRozwiń

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×