- Odcinek 17 (Sezon 7) : Drobiowe trio

Kanada

Multimedia

Streszczenie odcinka

W dzisiejszym odcinku odwiedzimy zakłady, w których produkowana jest musztarda francuska marki, którą Amerykanie wybierają najchętniej. Receptura przyprawy pozostaje sekretem, starannie chronionym od ponad 100 lat. Zobaczymy również, jak powstaje wielka pieczeń z trzech ptaków - indyka, kaczki i kurczaka. Okazuje się, że do przygotowania tej potrawy potrzebny jest wykrywacz metalu. Dowiemy się także, jak wygląda produkcja słodkich i chrupiących jabłek w karmelu.

  • Czas trwania: 30 minut
  • Gatunek: Serial dokumentalny

Fabryki smaku w telewizji

ZwińRozwiń

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×