Fabryka jedzenia Odcinek 3 - I jeszcze ten ser!

Kanada

Streszczenie odcinka

W tym odcinku odwiedzamy zakład, w którym produkuje się owocowe batoniki. Na jedną partię tego słodkiego, ciągnącego się przysmaku zużywa się 80 tysięcy jabłek, pochodzących z doliny Okanagan w Kolumbii Brytyjskiej. Obejrzymy również fabrykę w Quebecu, w której wytwarzane są pyszne serowe przekąski. W Toronto zobaczymy, jak powstają batoniki inspirowane broadwayowskim musicalem. Poznamy również proces produkcji kanadyjskiego guacamole.

Czas trwania:25 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Fabryka jedzenia w telewizji

Galeria

I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!
  • I jeszcze ten ser!