- Odcinek 5 (Sezon 7)

Kanada

Multimedia

Streszczenie odcinka

W dzisiejszym odcinku zobaczymy, jak wytwarzane są ptysie serowe, które powstały przypadkiem w latach 30. ubiegłego wieku w kuchni pewnego farmera. Odwiedzimy wielkie zakłady w Pensylwanii, w których odbywa się masowa produkcja tych pysznych chrupek. Zajrzymy też do fabryki w Massachusetts, w której wytwarza się 100 tysięcy sztuk tradycyjnych włoskich specjałów. Sekretem sukcesu pysznych cannoli, rurek z chrupiącego ciasta nadziewanych kremem z sera ricotta, jest doskonała receptura, niezmieniona od dekad. Poznamy też dwóch przyjaciół, którzy w swoim przedsiębiorstwie w Youngstown w Ohio wytwarzają sos barbecue."

  • Czas trwania: 30 minut
  • Gatunek: Serial dokumentalny

Fabryki smaku USA w telewizji

ZwińRozwiń

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×