How the best is done, USA 2007
W każdym odcinku przedstawiono jeden produkt spożywczy łączący się z rozwojem technologii i przemysłu. Program zdradza, ile wart jest czekoladowy biznes.
Piątek 26.12.2014 16:20 Odcinek 3
Czwartek 25.12.2014 22:05 Odcinek 3
Piątek 19.12.2014 16:20 Odcinek 2
Czwartek 18.12.2014 22:05 Odcinek 2
Piątek 12.12.2014 16:05 Odcinek 1
Czwartek 11.12.2014 22:05 Odcinek 1
Niedziela 30.11.2014 21:55 Odcinek 3
Sobota 29.11.2014 15:00 Odcinek 3
Niedziela 23.11.2014 21:55 Odcinek 2
Sobota 22.11.2014 15:00 Odcinek 2
W każdym odcinku przedstawiono jeden produkt spożywczy łączący się z rozwojem technologii i przemysłu. Program zdradza mnóstwo ciekawostek związanych z winem, czekoladą i bourbonem. Widzowie prześledzą proces produkcyjny w słynnej amerykańskiej gorzelni Buffalo Trace, przekonają się, ile jest wart czekoladowy biznes oraz dowiedzą się, dlaczego wina z Nowego Świata skutecznie zdobywają rynki światowe.
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: