Kuchenne rewolucje Odcinek 6 (Sezon 19) - Restauracja "Zapiecek", Lublin

Polska 2019

Streszczenie odcinka

Lublin "Zapiecek" Anna, właścicielka "Zapiecka" spędziła kilka lat we Włoszech, gdzie pracowała jako kelnerka. Do Polski wróciła zachwycona atmosferą włoskich lokali oraz klimatem panującym nie tylko w samych restauracjach, ale też między personelem zatrudnionym w gastronomii. Kiedy nadarzyła się okazja, kupiła brzydki, stary budynek przy drodze krajowej Lublin – Warszawa. Dzięki zaciągniętym kredytom zamieniła go w drewnianą, góralską karczmę podobną do wielu tego typu zajazdów przy trasie na Lublin. W menu pojawiły się sprawdzone polskie potrawy, choć niekoniecznie góralskie. Anna przyznaje, że nie spodziewała się braku gości. Nieliczni klienci, którzy się pojawiają, zawsze chwalą jedzenie. Kiedy ukończono nową obwodnicę Lublina, sytuacja "Zapiecka" stała się dramatyczna. Ruch w karczmie prawie zamarł, a wśród pracowników zapanował marazm. Chociaż zespół "Zapiecka" lubi swoją szefową, to zgodnie przyznaje, że brakuje jej stanowczości i samozaparcia. Dlatego wezwano na pomoc Magdę Gessler.

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Rozrywka/Reality show

Kuchenne rewolucje w telewizji

Galeria

Restauracja "Zapiecek", Lublin
Restauracja "Zapiecek", Lublin
Restauracja "Zapiecek", Lublin
Restauracja "Zapiecek", Lublin
Restauracja "Zapiecek", Lublin
Restauracja "Zapiecek", Lublin
  • Restauracja "Zapiecek", Lublin
  • Restauracja "Zapiecek", Lublin
  • Restauracja "Zapiecek", Lublin
  • Restauracja "Zapiecek", Lublin
  • Restauracja "Zapiecek", Lublin
  • Restauracja "Zapiecek", Lublin

Powiązane artykuły