- Odcinek 20 (Sezon 3) : Dolomity

Francja 2013

Multimedia

Streszczenie odcinka

Autorzy dotarli do miejsc, w których tradycja wciąż jest żywa, sekrety kulinarne przekazywane są z pokolenia na pokolenie, ojcowie uczą synów rzemiosła, a córki z matkami przygotowują posiłki dla rodziny. Zaglądają przez uchylone drzwi do kuchni w domach z różnych zakątków świata, aby odkryć bogactwo kultur i smaków. Poszukują regionalnych specjałów na targach i bazarach, odwiedzają lokalne wytwórnie serów i winiarnie i przyglądają się codziennym zajęciom rolników, rybaków, pasterzy i rzemieślników.

  • Czas trwania: 26 minut
  • Gatunek: Serial dokumentalny

Kuchnia jak życie w telewizji

ZwińRozwiń

Komentarze

Skomentuj
  • bozena (gość)

    a kiedy powtórki wczesniejszych serii?

    08.09.2016 15:54

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×