- streszczenia odcinków

Australia 2016

Sezon 1

  • Australijka Sara Todd chce otworzyć restauracji na wybrzeżu w indyjskim rejonie Goa. By zrealizować marzenie, musi stawić czoła wielu przeciwnościom losu, wykazując się cierpliwością i pomysłowością.

  • Australijka Sara Todd chce otworzyć restauracji na wybrzeżu w indyjskim rejonie Goa. By zrealizować marzenie, musi stawić czoła wielu przeciwnościom losu, wykazując się cierpliwością i pomysłowością.

  • Australijka Sara Todd chce otworzyć restauracji na wybrzeżu w indyjskim rejonie Goa. By zrealizować marzenie, musi stawić czoła wielu przeciwnościom losu, wykazując się cierpliwością i pomysłowością.

  • Dostarczono sprzęt kuchenny oraz zapasy składników. Załoga kuchni rzuca się w wir pracy. Podczas degustacji menu ułożonego przez Sarę, okazuje się, że potrawy są zbyt mało intensywne.

  • Australijka Sara Todd chce otworzyć restauracji na wybrzeżu w indyjskim rejonie Goa. By zrealizować marzenie, musi stawić czoła wielu przeciwnościom losu, wykazując się cierpliwością i pomysłowością.

  • Australijka Sara Todd chce otworzyć restauracji na wybrzeżu w indyjskim rejonie Goa. By zrealizować marzenie, musi stawić czoła wielu przeciwnościom losu, wykazując się cierpliwością i pomysłowością.

  • Sara Todd porzuca wygodne życie w Melbourne i przenosi się do Indii, gdzie ma zamiar otworzyć restaurację na 400 osób. Lokal powstanie na klifach, powyżej plaży w rejonie Goa. Sara ma niewiele czasu, by nabrać doświadczenia w indyjskiej gastronomii i nauczyć się prowadzenia biznesu. Podczas gdy fachowcy kończą budowę restauracji niemal do momentu planowanego otwarcia, Sara musi nadzorować wykończenie i umeblowanie wnętrza, urządzenie kuchni, ułożenie menu, pozyskanie dostawców produktów. Obowiązki łączy z opieką nad pięcioletnim synem.

  • Sara Todd porzuca wygodne życie w Melbourne i przenosi się do Indii, gdzie ma zamiar otworzyć restaurację na 400 osób. Lokal powstanie na klifach, powyżej plaży w rejonie Goa. Sara ma niewiele czasu, by nabrać doświadczenia w indyjskiej gastronomii i nauczyć się prowadzenia biznesu. Podczas gdy fachowcy kończą budowę restauracji niemal do momentu planowanego otwarcia, Sara musi nadzorować wykończenie i umeblowanie wnętrza, urządzenie kuchni, ułożenie menu, pozyskanie dostawców produktów. Obowiązki łączy z opieką nad pięcioletnim synem.

  • Trwają przygotowania do pierwszego wydania posiłków w restauracji. Sarah jest sędzią na konkursie kulinarnym w luksusowym hotelu. Uczestników i jurorów zaskakuje burza. W dniu przyjęcia 60 biznesmenów z ZEA nie zostają dostarczone istotne produkty. Kolacja, która nie obywa się bez kłopotów, uświadamia właścicielce trudy związane z prowadzeniem restauracji. Okazją do odpoczynku jest dla niej wyprawa na ryby. Po powrocie na bohaterkę czeka niemiła wiadomość. Otwarcie lokalu będzie musiało zostać przesunięte.

  • Dostarczono sprzęt kuchenny oraz zapasy składników. Załoga kuchni rzuca się w wir pracy. Podczas degustacji menu ułożonego przez Sarę, okazuje się, że potrawy są zbyt mało intensywne.

  • Wciąż trwa remont restauracji, choć do oficjalnego otwarcia pozostał tydzień. Sara znajduje chwilę wytchnienia, gdy do Indii przybywa jej pięcioletni syn. Kobieta wybiera się w rejs kutrem rybackim. Serwowane na pokładzie specjałów sprawiają, że Sara postanawia rozbudować menu swojej restauracji.

  • Sara Todd porzuca wygodne życie w Melbourne i przenosi się do Indii, gdzie ma zamiar otworzyć restaurację na 400 osób. Lokal powstanie na klifach, powyżej plaży w rejonie Goa. Sara ma niewiele czasu, by nabrać doświadczenia w indyjskiej gastronomii i nauczyć się prowadzenia biznesu. Podczas gdy fachowcy kończą budowę restauracji niemal do momentu planowanego otwarcia, Sara musi nadzorować wykończenie i umeblowanie wnętrza, urządzenie kuchni, ułożenie menu, pozyskanie dostawców produktów. Obowiązki łączy z opieką nad pięcioletnim synem.

Nowsze Starsze

Ocena społeczności: - Głosów: 0

Moja restauracja w Indiach w telewizji

ZwińRozwiń

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×