Sara Todd porzuca wygodne życie w Melbourne i przenosi się do Indii, gdzie ma zamiar otworzyć restaurację na 400 osób. Lokal powstanie na klifach, powyżej plaży w rejonie Goa. Sara ma niewiele czasu, by nabrać doświadczenia w indyjskiej gastronomii i nauczyć się prowadzenia biznesu. Podczas gdy fachowcy kończą budowę restauracji niemal do momentu planowanego otwarcia, Sara musi nadzorować wykończenie i umeblowanie wnętrza, urządzenie kuchni, ułożenie menu, pozyskanie dostawców produktów. Obowiązki łączy z opieką nad pięcioletnim synem.
Sobota 11.07.2020 15:00 Odcinek 1 (Sezon 1)
Sobota 30.05.2020 16:00 Odcinek 1 (Sezon 1)
Piątek 29.05.2020 11:00 Odcinek 1 (Sezon 1)
Wtorek 12.05.2020 10:30 Odcinek 1 (Sezon 1)