Na tropie nowych smaków: Japonia

Destination Flavour Japan, Australia 2013

Inspirująca, obfitująca w niezwykłe doznania podróż po kraju pełnym zarówno tradycyjnych jak i innowacyjnych smaków. Adam Liaw, australijski prawnik i szef kuchni, wyrusza w podróż po Japonii.

Reżyseria:Scott Tompson

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Na tropie nowych smaków: Japonia w telewizji

Galeria

Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
  • Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
  • Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
  • Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
  • Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
  • Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
  • Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
  • Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
  • Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
  • Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
  • Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
  • Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
  • Na tropie nowych smaków: Japonia - Serial
  • Adam Liaw

    Autor

  • Scott Tompson

    Autor

  • Robin Probyn

    Zdjęcia

  • Scott Tompson

    Reżyseria

  • Simon Ryan

    Montaż

  • Kyls Burtland

    Muzyka

Opis programu

Inspirująca, obfitująca w niezwykłe doznania podróż po kraju pełnym zarówno tradycyjnych jak i innowacyjnych smaków. Adam Liaw, australijski prawnik i szef kuchni, wyrusza w podróż po Japonii, od pokrytych lodem stawów Hokkaido, przez ogromną aglomerację Tokio, po wielokulturową wyspę Okinawa. W tej dziesięcioodcinkowej serii Adam Liaw poznaje wielu mistrzów kuchni i pasjonatów jedzenia, a także odkrywa lokalne smaki oraz sekretne receptury.