Program telewizyjny na poniedziałek, 27.03.2023. Drugi mecz Polaków! Gdzie oglądać? Sprawdź, co jeszcze w poniedziałek w TV

Oto program tv na poniedziałek, 27 marca. Przed nami Mecz Polska - Albania, czyli eliminacje do Mistrzostw Europy w Niemczech. W telewizji także filmy i seriale. Sprawdź, co oglądać w poniedziałek, 27.03.2023.

Multimedia

Program tv na poniedziałek, 27 marca 2023 r.:

Niedaleko wybrzeży Marsylii załoga kutra rybackiego wyławia z morza nieprzytomnego mężczyznę. W jego ciele tkwią dwa pociski oraz implant z wyświetlanym kodem cyfrowym - numerem konta bankowego. Okazuje się, że ranny nie zna swojej tożsamości. Wysadzony na brzeg wyrusza do Szwajcarii. W skrytce bankowej znajduje kilka paszportów z własnym zdjęciem, wystawionych na różne nazwiska, broń i znaczną ilość gotówki. Orientuje się, że jest śledzony. Stopniowo odkrywa, że prawdopodobnie nazywa się Jason Bourne i jest pracującym dla CIA płatnym zabójcą.
„Tożsamość Bourne'a” - TVN Fabuła, godz. 20:00

Po odkryciach dziennikarki sprawa Rafała zostaje wznowiona. Mężczyzna ma szansę na wyjście z aresztu. Pawlicki decyduje się zmienić swoje zeznania. Agnieszka z pomocą dziennikarza Mareckiego wchodzi w pedofilskie forum. Szuka śladów. Ustalają, że zabity przez Rafała Kawęcki był jednym z trzech administratorów tego forum. Agata kłóci się z matką. Spędza noc u swojego chłopaka Damiana, który w nocy otrzymuje dziwne telefony. Rano znika. Nie odbiera telefonu. Martyna, siostra Agnieszki znajduje u swojego męża Szymona kolorowe papierosy. Takie same, jak te, które miał Piotrek. W tym czasie mężczyzna dokładnie czyści swój samochód.
„Matka” odcinek 5. - Polsat, godz. 20:05

W drugim meczu eliminacji do Mistrzostw Europy w Niemczech Polska podejmie na Stadionie Narodowym w Warszawie reprezentacje Albanii. W pierwszym meczu podopieczni Fernando Santosa przegrali z Czechami na wyjeździe 1:3. Czy Robert Lewandowski i spółka przełamią się i odniosą zwycięstwo z drużyną z Bałkanów? Polska - Albania - TVP 1, godz. 20:35

Radek przed wyjazdem z Gródka kolejny raz wyznaje Izie miłość, a Marcin prosi w końcu żonę, by była z nim szczera. Gdy zdaje sobie sprawę, jak bardzo się zbliżyła do kolegi, jest w szoku. Aneta wyznaje Iwonie i Aleksandrze, że jest zazdrosna o motocykl Olka. Seniorki radzą dziewczynie, by znalazła z mężem hobby, które ich połączy zamiast rozdzielać. I Chodakowska postanawia w końcu odwiedzić Olka w garażu. Jakub wraca po chorobie do pracy i odkrywa, że Kasia dotąd go okłamywała zapewniając, że jest jedynaczką. W agencji zjawia się nagle młodsza siostra lekarki Justyna Stawska która wyznaje, że są od lat ze soba skłócone i prosi detektywa, by pomógł jej naprawić relacje. Kolejnym gościem agencji zostaje striptizerka Kama. Dziewczyna na nowo prosi Marcina oraz Kubę o pomoc, skarżąc się na prześladującego ją stalkera.
„M jak miłość” odcinek 1720. - TVP 2, godz. 20:55

Finisz kampanii wyborczej przebiega wśród zakulisowych gier i intryg. Po śmierci Ziarnika i aresztowaniu Biancziego Samara dowiaduje się o śmierci kolejnej osoby powiązanej ze sprawą. Również Seyda nie wie, komu może zaufać. Ma podejrzenia, że Korodecki nie mówi jej wszystkiego, nie jest też w stanie rozmawiać z mężem po tym, jak odkryła jego zdradę. Na domiar złego, jej córka znika podczas sesji zdjęciowej, mającej przykryć plotki o romansie Krzysztofa. Tymczasem Korodecki odkrywa, że Seyda była na celowniku porywaczy znacznie wcześniej, niż podejrzewali. Hauer przed kolejną debatą, za radą żony i prezes partii, uderza w skrajnie radykalne tony, czym doprowadza do tragedii.
„Wotum nieufności” odcinek 5. - Polsat, godz. 21:10

COVID-19 pozbawił życia tysiące ludzi i zmienił życie na planecie. Autorzy dokumentu przedstawiają tło pandemii koronawirusa, m.in. naukowe, polityczne i gospodarcze. Zadają pytanie, skąd wziął się wirus SARS-CoV-2 i czy zrobiono wszystko, by zapobiec jego rozprzestrzenianiu.
„COVID-19. Co poszło nie tak” - CANAL+, godz. 21:45

Życie Romaina jest wypełnione tajemnicami, ciekawymi przygodami i zwrotami akcji. Dzięki wyobraźni matki chłopiec doświadcza w dzieciństwie wielu emocji, ma jednak problem z przystosowaniem się do świata. Jako dorosły mężczyzna Romain zostaje wybitnym pisarzem. Nie potrafi pogodzić się z różnicami między wyobrażeniami a rzeczywistością.
„Obietnica poranka” - TVP 2, godz. 23:35

Zobacz galerię

Sprawdź pełny program TV na poniedziałek, 27.03.2023 >

Komentarze

Skomentuj
  • kjut (gość)

co za bzdury!!!!!

16.03.2023 18:41
  • Florence (gość)

POST Z WDZIĘCZNOŚCIĄ, KTÓRY MUSISZ PRZECZYTAĆ. Nazywam się Florence Hooper, jestem świadkiem dobrej pracy i uczciwości dr Ogundele. Jeśli potrzebujesz pomocy, aby odzyskać swojego kochanka, odbudować zerwany związek? Skontaktuj się z dr Ogundele. Ten człowiek jest uczciwy i potężny. Jego czat WhatsApp, czat Viber lub telegram: +27638836445. Możesz mu też podziękować ode mnie, przywrócił mi męża po 5 latach rozłąki. Ten człowiek przyniósł pokój w moim małżeństwie, a jego zaklęcia są nieszkodliwe.

15.03.2023 21:57
  • Ethan (gość)

mam dziwne treści wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

27.02.2023 17:31
  • koniec (gość)

Lo matko ,co tu sie dzieje.

02.02.2023 18:20
  • LUCA MATTEO (gość)

Nazywam się Luca Matteo, to były jedne z najlepszych wakacji w moim życiu, ponieważ odzyskałem żonę w ciągu kilku godzin. Zanim do niego zadzwoniłem, przeczytałem kilka dobrych opinii o doktorze Udamie, ale nie wiedziałem, czy wszystkie te historie są prawdziwe, dopóki nie odzyskałem żony. Po tym, jak odzyskałem żonę, z pomocą dr Udama nauczyłem się dzielić moim świadectwem ze wszystkimi na tej stronie, że dr Udama jest naprawdę potężnym czarodziejem, który odbudowuje każdy zerwany związek lub małżeństwo zaklęciem miłosnym w ciągu kilku godzin. Skontaktuj się z dr Udamą na WhatsApp: (+27 65 897 8226) lub wyślij e-mail na adres (udamaada@gmail.com) i podziękuj mi później.

25.01.2023 22:14
  • xxx (gość)

czy ktos jakkolwiek weryfikuje te idiotyczne komentarze?

24.01.2023 23:56
  • LUCA MATTEO (gość)

Nazywam się Luca Matteo, to były jedne z najlepszych wakacji w moim życiu, ponieważ odzyskałem żonę w ciągu kilku godzin. Zanim do niego zadzwoniłem, przeczytałem kilka dobrych opinii o doktorze Udamie, ale nie wiedziałem, czy wszystkie te historie są prawdziwe, dopóki nie odzyskałem żony. Po tym, jak odzyskałem żonę, z pomocą dr Udama nauczyłem się dzielić moim świadectwem ze wszystkimi na tej stronie, że dr Udama jest naprawdę potężnym czarodziejem, który odbudowuje każdy zerwany związek lub małżeństwo zaklęciem miłosnym w ciągu kilku godzin. Skontaktuj się z dr Udamą na WhatsApp: (+27 65 897 8226) lub wyślij e-mail na adres (udamaada@gmail.com), a później podziękuj mi..

20.01.2023 10:18
  • Hvpisxzfkn (gość)

😁😂😍😗😃🤩🥰😀😂😉😙😘🥳😭😃🙂😌😴🥳🤤😔😪😝😜😛🤪😛😋🥱🥺🥴😶🤔🤭😑🤗😬🧐☹️😡🙄🤬😰😠🤨😱😓😟☹️😥😞☹️😮😯😦😲😧🤯

10.01.2023 14:18
  • Scarlett (gość)

JESTEM Scarlett: TO JEST MOJE POŚWIADCZENIE DLA DR OGUNDELE, PRAWDZIWEGO CZARNIKA, KTÓRY PRZYWRÓCIŁ MI MĘŻA W CIĄGU 48 GODZIN SWOIM ZAKLĘCIEM MIŁOŚCI, TEN CZŁOWIEK MA ROZWIĄZANIE KAŻDEGO PROBLEMU W ZWIĄZKU, SKONTAKTUJ SIĘ Z NIM NA WHATSAPP LUB TELEGRAM: +27638836445 . JEGO ZAKLĘCIE JEST NIESZKODLIWE.

06.01.2023 18:23
  • gościu (gość)

nie ma nic w telewizji naziemnej, tylko pierdoły religijne, stare kabarety i wszechstronna głupota na prawie każdym kanale

06.01.2023 10:09
  • Scarlett (gość)

JESTEM Scarlett: TO JEST MOJE POŚWIADCZENIE DR.OGUNDELE, PRAWDZIWEGO CZARNIKA, KTÓRY PRZYWRÓCIŁ MI MĘŻA W CIĄGU 48 GODZIN SWOIM ZAKLĘCIEM MIŁOŚCI, TEN CZŁOWIEK MA ROZWIĄZANIE KAŻDEGO PROBLEMU W ZWIĄZKU, SKONTAKTUJ SIĘ Z NIM NA WHATSAPP LUB TELEGRAM: +27638836445 . JEGO ZAKLĘCIE JEST NIESZKODLIWE.

04.01.2023 16:05
  • O jejku (gość)

Co za pier.....ły tutaj się wypisuje.

27.12.2022 21:09
  • Üqesz (gość)

Dasnfjdgjgsvczhmvn Bütfssvb VƏ yaxud da təmsil olunur ki qaldı ki qaldı və ya digər şəkildə e

23.12.2022 09:00
  • Bolek (gość)

Maroko awansuje. Tak mi mówi szklana kula

10.12.2022 20:05
  • Michelle (gość)

MOJA HISTORIA. Nazywam się Michelle Hall Spencer i rozwiodłam się z mężem, ponieważ mnie zdradzał, ale nadal go tak bardzo kocham, że szukałam pomocy i znalazłam dr Ogundele po kilku kłamcach w internecie. Dr Ogundele rzucił na mnie zaklęcie i w ciągu 24 godzin mój mąż wrócił do domu i poprosił mnie o wybaczenie, jest to bardzo potężne dla każdego, kto potrzebuje pomocy, aby skontaktować się z Dr Ogundele na WhatsApp i Telegram pod tym numerem: +27638836445. Jest uczciwym i potężnym człowiekiem. Wszędzie szukałem pomocy, w końcu pomógł mi tylko doktor Ogundele.

28.11.2022 19:58
  • James (gość)

TO JEST OFICJALNE OGŁOSZENIE ILLUMIN LIGHT DLA ŚWIATA UWAGA: ŻADNE WYJAŚNIENIA LUDZKIE NIE SĄ OBJĘTE Możesz skontaktować się z przedstawicielem świątyni przez: e-mail: illuminati0grandmaster@proton.me

Jesteś biznesmenem, politykiem, muzykiem, studentem? Będziesz bogaty, sławny, potężny w życiu, dołącz już dziś do kultury bractwa Illuminati i natychmiast się wzbogacisz. Milion dolarów tygodniowo i darmowy dom. Bez względu na to, gdzie zdecydujesz się mieszkać na tym świecie, otrzymasz nawet $50,000,000 USD miesięcznej pensji.

Korzyści dla nowych członków, którzy są członkami Illuminati. Dom w dowolnym wybranym kraju. 2. Nowy wymarzony samochód o wartości $1.5 Million USD. Szansa na poznanie najwybitniejszych i najbogatszych ludzi na świecie.

Musisz mieć co najmniej 25 lat. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt mailowy z naszymi partnerami: illuminati0grandmaster@proton.me

WhatsApp: +2349155280929

26.11.2022 06:39
  • condilla vincent (gość)

Wyszłam za mąż za mojego męża Antoniego, kocham go tak bardzo, że jesteśmy małżeństwem od siedmiu lat z dwójką dzieci. Kiedy wyjechał na wakacje do Francji, opowiedział o kobiecie imieniem Ashley, powiedział mi, że nie jest już zainteresowany naszym małżeństwem. Byłem tak zdezorientowany i szukałem pomocy, że nie wiedziałem, co robić, dopóki nie spotkałem mojej przyjaciółki Marii i nie wyjaśniłem jej mojego problemu. Powiedziała mi, żebym nie martwił się, że mam wcześniej podobny problem, i przedstawiłem się mężczyźnie o imieniu Dr OMON, który rzucił czar na jej byłego chłopaka i sprowadził go z powrotem do niej na końcu. 3 dni. Maria prosi mnie o kontakt z Dr OMONem. Skontaktowałam się z nim, aby pomóc mi sprowadzić męża z powrotem, a on poprosił, żebym się nie martwiła, że ​​bogowie jego przodków walczą o mnie. Powiedział mi, że po trzech dniach dołączy do mnie i mojego męża. Po trzech dniach zadzwonił do mnie mój mąż i powiedział, że wciąż szuka ze mną rzeczy. Zaskoczył mnie, kiedy go zobaczyłem i zaczął płakać o przebaczenie. W tej chwili jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie, a co ten wspaniały Doktor zrobił dla mnie i mojego męża, możesz skontaktować się z jego adresem e-mail: (dromonbabalola@gmail.com). Lub WhatsApp… w tym numerze. (+351925095736). Skontaktuj się z nim w przypadku jakichkolwiek problemów, takich jak: (1) Jeśli chcesz odzyskać swojego ex (2) jeśli nadal masz złe sny. (3) Chcesz awansować w swoim biurze. (4) Jeśli chcesz mieć dziecko. (5) leki ziołowe (6) Chcesz być bogaty. (7) Chcesz związać z nim swojego męża/żonę na zawsze. (8) Jeśli potrzebujesz pomocy finansowej. (9) Pozwól ludziom słuchać twoich słów i robić, co chcą (10) rozwiązanie sprawy ETC Skontaktuj się z nim ponownie pod adresem (dromonbabalola@gmail.com) lub WhatsApp .. pod tym numerem. (+351925095736). i bądź błogosławiony.

16.11.2022 10:56
  • MRS GEORGE (gość)

NAZYWAM SIĘ PANI GEORGE Z IRLANDII, CHCĘ PODZIĘKOWAĆ TEGO WSPANIAŁEGO URUCHOMIENIA ZAKLĘCIA DR BABATUNDE. JEŚLI POTRZEBUJESZ PRAWDZIWEGO I ORYGINALNEGO URUCHAMIAJĄCEGO ZAKLĘCIA, KTÓRY MOŻE ZWRÓCIĆ DO CIEBIE TWÓJ EX LOVER, SKONTAKTUJ SIĘ Z TYM WSPANIAŁYM SELLMAN DR BABATUNDE, KTÓRY PRZYWRÓCIŁ DO MNIE MÓJ EX LOVE W CIĄGU 48 GODZIN. JEGO KONTAKTOWY ADRES E-MAIL : *drbabatunde10@gmail.com* WHATSAPP *+27619642218*

Jeszcze raz dziękuję DR BABATUNDE

04.11.2022 09:00
  • Lena c (gość)

Paulina Smaszcz opamiętaj się z twoimi krytykami co Cię babo o opętało nigdy nie byłaś za mądra jak prowadziłaś Pytanie na śniadanie to nie szło patrzeć ani na twoją wypowiedź A strój to były jak do kabaretu nie masz taktu za grosz niby jesteś wykształcona a głupsza jak taki kmiot Kibicuję Kasi i Maciejowi bo ma się bardziej pasuje do Kasi niż do ciebie Oby im wyszło w życiu Trzymam za nich kciuki A ty głupia babo powstrzymaj swoje złośliwości bo nikogo to nie interesuje i nie pokazuj się z tymi strzyżonymi kłami bo wyglądasz jak stara klacz wstyd wstyd wstyd pohamuj się

31.10.2022 14:04
  • MRS GEORGE (gość)

NAZYWAM SIĘ PANI GEORGE Z IRLANDII, CHCĘ PODZIĘKOWAĆ TEGO WSPANIAŁEGO URUCHOMIENIA ZAKLĘCIA DR BABATUNDE. JEŚLI POTRZEBUJESZ PRAWDZIWEGO I ORYGINALNEGO URUCHAMIAJĄCEGO ZAKLĘCIA, KTÓRY MOŻE ZWRÓCIĆ DO CIEBIE TWÓJ EX LOVER, SKONTAKTUJ SIĘ Z TYM WSPANIAŁYM SELLMAN DR BABATUNDE, KTÓRY PRZYWRÓCIŁ DO MNIE MÓJ EX LOVE W CIĄGU 48 GODZIN. JEGO KONTAKTOWY ADRES E-MAIL : *drbabatunde10@gmail.com* WHATSAPP *+27619642218*

Jeszcze raz dziękuję DR BABATUNDE

29.10.2022 17:41
NowszeStarsze

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Hity dnia

Wszystkie hity »

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.