Gruzja 2008
Podróż przez Kachetię, region zwany zieloną winnicą Gruzji. Katarzyna Pakosińska będzie uczestniczyć w słynnej gruzińskiej biesiadzie, suprze, której przewodzi mistrz ceremonii - tamada.
Poniedziałek 09.02.2015 07:25 Odcinek 6
Poniedziałek 02.02.2015 07:30 Odcinek 5
Poniedziałek 26.01.2015 07:25 Odcinek 4
Poniedziałek 19.01.2015 07:25 Odcinek 3
Poniedziałek 12.01.2015 07:25 Odcinek 2
Poniedziałek 05.01.2015 07:30 Odcinek 1
Piątek 14.03.2014 10:05 Odcinek 6
Piątek 07.03.2014 10:00 Odcinek 5
Sobota 01.03.2014 00:35 Odcinek 4
Piątek 28.02.2014 10:50 Odcinek 4
Sobota 22.02.2014 00:35 Odcinek 3
Piątek 21.02.2014 10:55 Odcinek 3
Podróż przez Kachetię, region zwany zieloną winnicą Gruzji. Katarzyna Pakosińska pokaże widzom wszystkie etapy procesu produkcji gruzińskiego wina. Będzie też uczestniczyć w słynnej biesiadzie, suprze, której przewodzi mistrz ceremonii - tamada. Dotrze do miasta miłości - Sighnaghi, i świętego miejsca Bodbe z uzdrawiającym źródłem największej gruzińskiej świętej - Nino. Miłośnikom gruzińskiej kuchni zaprezentuje przepis na smaczną czurczchelę.
W tym odcinku Katarzyna Pakosińska podróżuje przez Kachetię, region zwany zieloną winnicą Gruzji. Uczestniczymy w procesie przygotowania gruzińskiego wina, a także w słynnej gruzińskiej biesiadzie, suprze, której przewodzi mistrz ceremonii, tamada. Katarzyna dociera do miasta miłości - Sighnaghi, i świętego miejsca Bodbe z uzdrawiającym źródłem największej gruzińskiej świętej - Nino. Miłośnicy gruzińskiej kuchni poznają przepis na smaczną czurczchelę.
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: