W tym odcinku Bieszczady. Autorzy odwiedzają Grzegorza Sowę i odkrywają tajniki hodowli owiec. Widzowie dowiedzą się, czym charakteryzuje się baranina oraz jagnięcina,
Sezon: 2
| PowtórkaW tym odcinku Bieszczady. Autorzy odwiedzają Grzegorza Sowę i odkrywają tajniki hodowli owiec. Widzowie dowiedzą się, czym charakteryzuje się baranina oraz jagnięcina,
Sezon: 2
| PowtórkaMichael Moran proponuje wykwintne posiłki dla znawców i smakoszy. Mistrz kuchni pokazuje, jak przygotować szlachetne składniki i jak połączyć je z prostymi dodatkami podanymi w zaskakujący sposób.
Sezon: 4
| PowtórkaBenedetta Rossi, najpopularniejsza blogerka kulinarna we Włoszech, ujawnia swoje pyszne przepisy: czy jesteś gotowy na gotowanie?
Sezon: 2
Program ukazuje związki kuchni z kulturą i historią odwiedzanych przez Roberta Makłowicza regionów, odkrywa lokalne tradycje oraz miejscowe specjały i osadza je w kontekście historii małych ojczyzn.
Sezon: 3
| PowtórkaUczestnicy konkursu demonstrują swoje umiejętności, przywołując tradycyjne świąteczne smaki. Zawodnicy, którzy przejdą do kolejnego etapu, będą musieli przyrządzić nowe wersje tradycyjnych dań.
Sezon: 7
Katarzyna Bosacka wskaże, jak rozpoznać dobrą, zdrową żywność oraz zajmie się domowymi produktami używanymi na co dzień, takimi jak: mopy, żarówki, buty. Prowadząca podpowie, jak nie dać się oszukać.
Sezon: 8
W Bergamo można znaleźć najróżniejsze formy polenty. Każdy mieszkaniec tego miasta ma swoją ulubioną, która różni się od innych konsystencją, dodatkami lub sposobem przygotowania. Simone próbuje wersji polecanych przez pięciu doradców.
Odcinek: 10
Ania większość swojego wolnego czasu poświęca ukochanej wnuczce, uwielbia czytać. Marzy o tym, żeby zmienić coś w swoim życiu i poznać mężczyznę, który będzie z nią na dobre i złe.
Odcinek: 3
Benedetta Rossi, najpopularniejsza blogerka kulinarna we Włoszech, ujawnia swoje pyszne przepisy: czy jesteś gotowy na gotowanie?
Sezon: 3
Do kulinarnej walki staną mieszkańcy Łodzi: Iwona Olejniczak - właścicielka firmy krawieckiej, Aleksandra Ziemińska - doktorantka, Dariusz Górnik - hodowca psów, oraz Piotr Korczyński - menedżer.
Odcinek: 1
Co tydzień Tyler Florence daje właścicielom foodtrucków ograniczony budżet na zakupy, gotowanie i opracowywanie strategii. Drużyny, które sprzedadzą najwięcej dań, przechodzą do następnej rundy. Główna nagroda wynosi 50 000 dolarów.
Sezon: 15
| PowtórkaRobert Irvine, amerykański kucharz i restaurator, diagnozuje problemy restauracji, które przestały być rentowne i odwiedzane przez klientów. Wynik sprawdzianu zostaje przedstawiony właścicielom.
Sezon: 16
Cliff Crook, dyrektor kulinarny i szef kuchni ESquared Hospitality, prowadzi szkolenie dla borykających się z problemami szefów kuchni.
Sezon: 2
W tym odcinku Bieszczady. Autorzy odwiedzają Grzegorza Sowę i odkrywają tajniki hodowli owiec. Widzowie dowiedzą się, czym charakteryzuje się baranina oraz jagnięcina,
Sezon: 3
| PowtórkaW tym odcinku Bieszczady. Autorzy odwiedzają Grzegorza Sowę i odkrywają tajniki hodowli owiec. Widzowie dowiedzą się, czym charakteryzuje się baranina oraz jagnięcina,
Odcinek: 1
| PowtórkaMagda Gessler przyrządza autorskie dania - intrygujące połączenia smaków, niezwykłe kompozycje kolorów i kształtów. Nie tylko smak potrawy jest ważny. Liczy się także to, jak danie zostanie podane.
Odcinek: 3
Program ukazuje związki kuchni z kulturą i historią odwiedzanych przez Roberta Makłowicza regionów, odkrywa lokalne tradycje oraz miejscowe specjały i osadza je w kontekście historii małych ojczyzn.
Sezon: 4
| PowtórkaProgram ukazuje związki kuchni z kulturą i historią odwiedzanych przez Roberta Makłowicza regionów, odkrywa lokalne tradycje oraz miejscowe specjały i osadza je w kontekście historii małych ojczyzn.
Sezon: 4
Bobby Flay mierzy się z trojgiem gigantów kulinarnej sceny. Widzowie przekonają się komu przypadnie nagroda 200 tysięcy dolarów.
Sezon: 2
Michael Moran proponuje wykwintne posiłki dla znawców i smakoszy. Mistrz kuchni pokazuje, jak przygotować szlachetne składniki i jak połączyć je z prostymi dodatkami podanymi w zaskakujący sposób.
Sezon: 5
W kolejnych odcinkach programu prowadząca wskaże widzom, jak rozpoznać rzeczywiście zdrową i odżywczą żywność znajdującą się na półkach sklepowych, obnaży też chwyty specjalistów od marketingu i reklamy.
Sezon: 4
Co tydzień Tyler Florence daje właścicielom foodtrucków ograniczony budżet na zakupy, gotowanie i opracowywanie strategii. Drużyny, które sprzedadzą najwięcej dań, przechodzą do następnej rundy. Główna nagroda wynosi 50 000 dolarów.
Sezon: 15
| PowtórkaAutorka książek kucharskich, blogerka kulinarna Molly Yeh mieszka na wsi na pograniczu Minnesoty i Północnej Dakoty. W swojej przytulnej wiejskiej kuchni, gospodyni przygotowuje dania inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem.
Odcinek: 6
Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje.
Sezon: 23
W Bergamo można znaleźć najróżniejsze formy polenty. Każdy mieszkaniec tego miasta ma swoją ulubioną, która różni się od innych konsystencją, dodatkami lub sposobem przygotowania. Simone próbuje wersji polecanych przez pięciu doradców.
Odcinek: 10
| PowtórkaDaria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania.
Odcinek: 1
Uczestnicy konkursu demonstrują swoje umiejętności, przywołując tradycyjne świąteczne smaki. Zawodnicy, którzy przejdą do kolejnego etapu, będą musieli przyrządzić nowe wersje tradycyjnych dań.
Sezon: 7
| PowtórkaW tym odcinku Bieszczady. Autorzy odwiedzają Grzegorza Sowę i odkrywają tajniki hodowli owiec. Widzowie dowiedzą się, czym charakteryzuje się baranina oraz jagnięcina,
Sezon: 2
| PowtórkaTelemagazyn z wydaniem magazynowym: