Informacje kulturalne

Zamość, Polska 2023

Przegląd najważniejszych wydarzeń kulturalnych. Podroż po wystawach, kinach, teatrach, a także rozmowy i opinie czołowych postaci ze świata kultury.

• Czas trwania: 5 minut, Gatunek: Magazyn kulturalny

Informacje kulturalne w telewizji

ZwińRozwiń

Twórcy

• Magdalena Osiak-Jędrzejczak Producent

Opis programu

ZwińRozwiń

Informacje o bieżących wydarzeniach kulturalnych z całego świata, w tym Polski oraz innych krajów europejskich. Nad każdym wydaniem pracuje szerokie grono dziennikarzy na miejscu w Polsce, ale także w innych częściach Europy oraz kontynentów. Informacje Kulturalne o stałej porze na antenach TVP Polonia, TVP Kultura, TVP Wilno, TVP Historia, TVP Kultura2 oraz w TVP 1. Można również oglądać w wydaniu anglojęzycznym w TVP World.

Informacje Kulturalne to codzienna audycja o bieżących wydarzeniach kulturalnych z całego świata, w tym Polski oraz innych krajów europejskich. Opowiada o premierach teatralnych, filmowych, koncertach, festiwalach, wystawach itp. Nad każdym wydaniem pracuje szerokie grono dziennikarzy na miejscu w Polsce, ale także w innych częściach Europy oraz kontynentów. Informacje Kulturalne nadawane o stałej porze na antenach TVP Polonia, TVP Kultura, TVP Wilno, TVP Historia, TVP Kultura2 oraz w TVP 1. IK można też oglądać w wydaniu anglojęzycznym w TVP World.

Komentarze

Skomentuj
  • Tomek Tomuś

ja bym chciał żeby wróciło 5-10-15 program dla dzieci . :)

19.04.2023 08:29
  • Renata (gość)

Dlaczego Kronos przenieśliście na piątek o 8,25 ,kto to będzie oglądał? Komu przeszkadzała emisja w ponoedzialkowe wieczory ?

11.12.2022 21:47
  • piotr (gość)

że miałem okazję że 4.2 skończyłem 12 urodziny i będą walentynki i będę o `18.30 .

13.02.2022 22:41
  • benia (gość)

chciałabym zeby kazdego ranka o godz.7rano była w telewizji kobieta gimnastyka-fitnes dziękuję.

05.04.2021 08:46

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Ocena społeczności: - Głosów: 0

Hity dnia

Wszystkie hity »

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.