Lokatorka
Serial kryminalny Lokatorka20:35
TVP 1
Ja to mam szczęście! - ulubione skecze, Polska 2023
Tadeusz i Jerzy rozmawiają w kuchni o wyścigach ślimaków. Tadeusz dostrzega szansę na zarobek i wtajemnicza w swoje plany dzieci Polaków. Ślimak znika w niewyjaśnionych okolicznościach.
Piątek 08.12.2023 04:15 Odcinek 37
Tadeusz i Jerzy rozmawiają w kuchni o wyścigach ślimaków. Tadeusz dostrzega szansę na zarobek i wtajemnicza w swoje plany dzieci Polaków. Ślimak znika w niewyjaśnionych okolicznościach. Podjęte zostają poszukiwania.
Program przedstawia najzabawniejsze sceny z serialu komediowego "Ja to mam szczęście!", opowiadającego o perypetiach rodziny Polaków, w której twardą ręką rządzi Joanna, z zawodu pielęgniarka. Jej mąż Jerzy pracuje jako deweloper. W domu jest troje dzieci: Ela - córka Joanny z poprzedniego związku, syn Jerzego oraz 8-letnia Zosia, córka Jerzego i Joanny. W wychowaniu dzieci uczestniczą także była żona Jerzego i były mąż Joanny. Swoje trzy grosze wtrącają też dziadkowie: rodzice Joanny oraz pełna temperamentu, kochająca życie matka Jerzego.
elżbieta chwiędacz. (gość)
dzień dobry kiedy będzie emisja serialu jatomam szczęście ulubione skecze 2odcinki odcinek 8 odcinek 5 w sierpniu o godzinie 18: 25 w tvp polonia a powtorka o godzinie 19:25 w tvp2 pozdrawiam elżbieta chwiędacz.
19.07.2023 16:50Elżbieta chwiedacz (gość)
Dobry wieczór kiedy dędom esisie serialu jatomam szczęście ulubione skecze o godzinie 18:25 na TVP Polonia 2 odcinki potem o godzinie 19:00 na TVP2 pozdrawiam elżbieta chwiedacz
13.07.2023 22:47elżbieta chwiędacz (gość)
JAMOMAM SZCZĘŚCIE ULUBIONE SKECZE MACIE BYĆ NA TVP2 6 STYCZNIA 2023 O GODZ 15.00 W TVP2 ODCINEK 27 TVP2
04.01.2023 19:12elżbieta chwiędacz (gość)
dajcie jatomam szczęście ulubione skecze odcinek 27 1 padżiernika 2022 wetoreo 12 00 na tvp 2
16.10.2022 11:17elżbieta chwiędacz (gość)
CZEŚĆ DAJCIE JATOMAM SZCZĘŚCIE ULU BIONE SKECZE W ŚRODĘ O 9..00 NA ANTENE TVP 2 ODCINEK 27 A POWTURKĘ O 11 .. 00 POZDRAWIA ELŻBIETA CHWIĘDACZ
14.08.2022 16:37E (gość)
CZEŚĆ DAJCIE JATOTOMAM SZCZĘŚCIE ULU BIONE SKECZE W ŚRODĘ NA ANTENE TVP2 O 9..00 POZDRAWIA ELŻBIETA CHIĘDACZ
14.08.2022 16:32elżbieta chwiędacz (gość)
DOBRY WIECZUR CZY MORZECIE DAĆ JATOMAM SZCZĘŚCIE ULU BIONE SKECZE OGODZINE 13 ,25 NA ANTENE TVP2W SOBOTĘ I NIEDZIELE W TVP2 POZDRAWIAM ELŻBIETA CHWIĘDACZ
05.08.2022 22:46elżbieta chwiędacz (gość)
dajcie jatomam szczęście ulu bione skecze odcinek 27 na antene TVP2o GODZINE 13..25 w sobote i nedziele na antene TVP2 pozdrawiam elżbieta chwiędacz.
24.07.2022 15:43Elżbieta cheiędacz (gość)
Dance jatomam szczęście ulubione skecze natvp2. W sobotę i niedzielę
19.02.2022 18:57Elżbieta chwieday (gość)
Da jce jatomam szczęście. Ulubione skecze na antenie TVPW w niedzielę
19.02.2022 18:55Usowajcie komentarze takich psychopatów jak ten! (gość)
"cześć, ale nie wiem czy to jest to, że nie ma problemu. pozdrawiam. w sumie to nie jest (gość)"
08.12.2021 13:09tvp2 (gość)
jatomam szczęście ulubione skeczle na antenie tvp2 o godzinie 1755
07.10.2021 15:50dacie jatomamszczęście ulubione skeczle na antene tvp2 (gość)
jaq
07.10.2021 15:48cześć, ale nie wiem czy to jest to, że nie ma problemu. pozdrawiam. w sumie to nie jest (gość)
Cześć, ale nie wiem czy to jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma 7. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Download w domu i w jakiej formie, ale także nie mam. ,to ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i niech się w ogóle, ale nie wiem czy to jest z pewnością jest na rzeczy i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z 88 w domu i w jakiej formie, ale także nie mam. ,to 6 w domu i w jakiej formie, ale także nie mam. ,to ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, 4. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie, że w sumie, że w sumie, że w sumie, że w sumie, że w sumie, że w sumie, że w sumie, że w sumieniem, ze to będzie ok to jest z pewnością jest na rzeczy i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Download w domu i w jakiej formie, ale także nie mam. ,to ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i czystości i nie tylko ja mam w tym tygodniu, a nie tylko ja mam w tym tygodniu, a nie tylko ja mam w tym tygodniu, a nie tylko ja mam w tym tygodniu, a nie tylko ja mam w tym tygodniu, a nie tylko ja mam w tym tygodniu, a nie tylko ja mam w tym tygodniu, a nie tylko ja mam w tym tygodniu, a nie tylko ja mam w tym tygodniu, a nie tylko ja mam w tym tygodniu, a nie tylko ja mam w tym tygodniu, a nie tylko ja mam w tym tygodniu, a niektóre osoby. W tym samym miejscu. Prezentujemy wybrane opcje, ale to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to jestem za tym, ze względu. ,a nie tylko ja mam w tym tygodniu, a nie tylko ja mam w tym tygodniu, a nie tylko ja mam w tym tygodniu, a nie tylko ja mam w tym tygodniu, a nie 6, że to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to jest, że to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam. .w sumie to nie
30.08.2019 16:54Telemagazyn z wydaniem magazynowym: