- streszczenia odcinków

Francja 2014

Sezon 2

  • Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia.

  • Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia.

  • Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia.

  • Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia.

  • Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia.

  • Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia.

  • Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia.

  • Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia.

  • Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia.

  • Program przedstawia sylwetki dziesięciu kucharzy, pochodzących m.in. z Francji, Belgii, Danii, Turcji, Szwecji, Włoch i Polski, których łączą wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia.

Nowsze Starsze

Ocena społeczności: - Głosów: 0

Szczęście na talerzu w telewizji

ZwińRozwiń

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×