- Odcinek 1 (Sezon 2) : Kobe Desramaults, Belgia

Francja 2014

Multimedia

Streszczenie odcinka

Drugi sezon smakowitej serii. Tym razem aż o 10 szefach kuchni z różnych krajów, którzy gotują ekologicznie, zdrowo i smacznie, nie nadwyrężając przy tym zasobów naturalnych ziemi. Seria łączy w sobie opowieść o podróżowaniu, gotowaniu oraz poczuciu odpowiedzialności społecznej. Twórcy dokumentu przedstawiają pracę 10 kucharzy-ekologów pochodzących m.in. Francji, Belgii, Danii Turcji Szwecji, Włoch i… Polski. Łączą ich wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia. Twórcy serii odwiedzając Polskę porozmawiają z Wojciechem Modestem Amaro.

  • Czas trwania: 25 minut
  • Gatunek: Serial dokumentalny

Szczęście na talerzu w telewizji

ZwińRozwiń

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×