Szczęście na talerzu

Happiness is on the Plate, Francja 2014

Reżyseria:Philippe Allante

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Szczęście na talerzu w telewizji

Galeria

Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial
  • Szczęście na talerzu - Serial

Twórcy

  • Philippe Allante

    Reżyseria

  • Sophie Brissaud

    Reżyseria

Opis programu

Drugi sezon smakowitej serii. Tym razem aż o 10 szefach kuchni z różnych krajów, którzy gotują ekologicznie, zdrowo i smacznie, nie nadwyrężając przy tym zasobów naturalnych ziemi. Seria łączy w sobie opowieść o podróżowaniu, gotowaniu oraz poczuciu odpowiedzialności społecznej. Twórcy dokumentu przedstawiają pracę 10 kucharzy-ekologów pochodzących m.in. Francji, Belgii, Danii Turcji Szwecji, Włoch i… Polski. Łączą ich wspólne cele: ochrona środowiska, wykorzystanie lokalnych produktów i gotowanie zdrowego jedzenia. Twórcy serii odwiedzając Polskę porozmawiają z Wojciechem Modestem Amaro.