Brytyjski restaurator Michel Roux jr postanawia sprawdzić nowy trend, który pojawił się wśród propozycji restauratorów - nietypowo usytuowane lokale, jak np.: restauracja w przydomowym ogródku, w odnowionym kontenerze, na środku jeziora, na plaży czy też w formie domku na drzewie.
Brytyjski restaurator Michel Roux jr postanawia sprawdzić nowy trend, który pojawił się wśród propozycji restauratorów - nietypowo usytuowane lokale.
Brytyjski restaurator Michel Roux jr postanawia sprawdzić nowy trend, który pojawił się wśród propozycji restauratorów - nietypowo usytuowane lokale.
Brytyjski restaurator Michel Roux jr postanawia sprawdzić nowy trend, który pojawił się wśród propozycji restauratorów - nietypowo usytuowane lokale.
Brytyjski restaurator Michel Roux jr postanawia sprawdzić nowy trend, który pojawił się wśród propozycji restauratorów - nietypowo usytuowane lokale.
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: